Pentru ea

#grammy #premii #ceremonie #fashion #moda #tinuta #vestimentar #stil #premiile grammy #2010 #celebritati #vedete

Cele mai bine imbracate vedete la premiile Grammy 2010

Cea de-a 52-a editie a premiilor Grammy a adus, cum era de asteptat, multa extravaganta si indrazneala in ceea ce priveste tinutele de pe covorul rosu. Strasuri, arcuri, pene, margele si multa piele dezvelita au impanzit covorul rosu la aceasta ceremonie muzicala.

Look-ul artistelor de pe covorul rosu a fost unul distinct compus din rochii sirena, cu detalii minimale. Binenteles ca s-a incercat si depasirea unor limite in moda si aparitiile socante si-au pus si ele amprenta in aceasta editie.

De exemplu, aparitia lui Lady GaGa a fost una dintre cele mai asteptate. Ca de fiecare data, artista a socat asistenta purtand o rochie futurista, semnata Armani. Tinuta de culoare roz, compusa din inele a fost completata de un accesoriu ciudat am zice, ce reprezenta o uriasa stea cromata.

Pe de alta parte, cum se „poarta” la evenimentele de asemenea amploare, si aceasta editie a premiilor Grammy a avut parte de combinatii nefericite, catastrofe vestimentare care n-au scapat de simtul acid al criticilor de moda. Britney Spears a fost pe primul loc la acest capitol, cu o tinuta compusa dintr-un body si un voal si un voal transparent.. Nici Rihanna nu a fost scutita de sarcasmul criticilor, rochia sa alba victoriana cu guler din pene find aspru criticata de acestia.

Pe de alta parte, Beyonce, marea castigatoare a serii, a fost preferata designerilor. Artista a purtat o rochie „nude”, lunga pana in pamant cu un decolteu generos care ii arata formele, exact asa cum ii sta bine unei artiste de calibrul ei.

Rochia lui Taylor Swift in schimb, desi „corecta”, a fost luata drept prea sobra pentru varsta ei. Pink, pe de alta parte, a socat audienta cu rochia sa sirena neobisnuit de eleganta pentru stilul ei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare