Pentru ea

#oscar #premiile oscar #tinute oscar #oscar 2013 #tinute nereusite

Cel mai prost imbracate actrite la Premiile Oscar

Desi isi pregatesc cu mult timp inainte tinutele pentru Gala Premiilor Oscar, vedetele nu fac intotdeauna cele mai bune alegeri. La fel ca in fiecare an, pe covorul rosu isi fac apartitia si dezastre vestimentare. Iata cateva vedete care au fost aspru criticate pentru tinutele afisate la Premiile Oscar 2013:


1. Anne Hathaway

Actrita Anne Hathaway a purtat o rochie roz pal, din satin, si cu linii simple, marca Prada. Alegerea actritei a fost criticata de desgineri, care au sustinut ca aceasta rochie nu a pus-o deloc in valoare si i-a dat un aer batranicios.


2. Kristen Stewart

Pe langa faptul ca s-a sprijinit in carje, din cauza unui accident la picior, Kristen Stewart a facut si o alegere gresita in privinta vestimentatiei. Rochia nude, cu broderie, marca Reem Acra nu a avantajat-o deloc pe actrita, specialistii sustinand ca aceasta rochie nu s-a potrivit cu silueta actritei.


3. Sally Field

Reputata actrita Sally Field a fost una dintre cele mai criticate aparitii de pe covorul rosu. Rochia de culoare rosu aprins, marca Valentino, din tul, cu multe volane in partea de jos nu a fost deloc potrivita cu statura actritei.


4. Jennifer Garner

Sotia actorului Ben Affleck, marele castigator al Premiilor Oscar 2013, a ales o tinuta marca Gucci, mov inchis, cu o trena cu multe volane. Criticii de moda au fost insa dezamagiti de alegerea facuta, considerand tinuta total nepotrivita pentru silueta perfecta a actritei Jennifer Garner.


5. Helena Bonham-Carter

Cunoscuta pentru stilul sau excentric si mereu in vizorul criticilor de moda, actrita Helena Bonham-Carter nu a excelat nici de aceasta data la capitolul vestimentatie. Rochia purtata de vedeta, semnata Vivienne Westwood, a fost considerata una dintre cele mai urate tinute de pe covorul rosu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului