Pentru ea

#shopping online #magazin online #haine online #toamna 2011 #haine de toamna #quick24.ro

Cel mai practic mod de a cumpara garderoba de toamna a familiei!

Toamna se numara hainele din sifonier, borcanele pentru dulceata si toate ustensilele pentru curatenia de sezon. Lista e lunga, timpul limitat si bugetul destul de subtirel. Cum faci sa asiguri toate nevoile familiei? Nimic mai simplu – shopping , de care te vei indragosti!

Shop-urile sau magazinele online se perfectioneaza pe zi ce trece si incearca sa satisfaca chiar si cerintele celor mai pretentiosi clienti. Pornind de la ideea ca exista persoane cu nevoi si preferinte unice, sistemul online de comenzi Quick24.ro are meritul de a reusi sa impace toate gusturile si nevoile familiei tale, pentru ca prezinta cele mai noi tendinte in moda si ofera o gama larga de produse, inclusiv electrocasnice, decoratiuni de casa sau pentru gradina.

Asadar, magazinul online continua o traditie nemteasca de succes lansata de Quelle si vine cu o oferta bogata care inglobeaza peste 3000 de produse de calitate. Este important de stiut ca unul dintre atuurile shop-ului este gustul rafinat si actual pe care il are in materie de moda. Prin colaborarea cu marci nemtesti de calibru – Commander, Hanes, Adidas, Heine si de curand Neckermann, Quick24.ro devine cel mai bun ghid de cumparaturi sau stilist personal.

Prin introducerea colectiilor noi de la Neckermann, magazinul iti ofera sansa sa iti redefinesti stilul si sa abordezi tinute si combinatii originale la preturi de senzatie. Daca vrei sa ai un stil original si sa devii trendsetter de sezon, opteaza pentru modelele unice ale marcii nemtesti.

De acum, nu mai trebuie sa astepti sezonul reducerilor pentru a-ti achizitiona produsele favorite. Pe Quick24.ro gasiti surprize de-a lungul anului. Shop-ul online prezinta oferte si preturi imbatabile si te ajuta sa iti creezi garderoba ta de sezon, dar si a familiei la preturi atractive si la o calitate exemplara. Prichindelul familiei se bucura de hainutele noi pentru scoala, partenerul de cele mai noi tendinte pentru barbati, iar tu zambesti multumita la privirile usor invidioase ale prietenelor care-ti admira insistent garderoba.

Nu mai pierde timp si bani umbland dintr-un magazin intr-altul pentru a cumpara tot ce iti trebuie. Asaza-te confortabil pe canapea sau la birou si umple-ti cosul de cumparaturi , apoi asteapta, cumparaturile ajung direct la tine acasa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare