Pentru ea

# pantofi comanda #pantofi piele # pantofi primavara #pantofi #moda #stil

Top cei mai sexy pantofi pentru primavara aceasta. Tu ii ai?

Zilele racoroase au ramas in urma si a venit vremea sa etalezi cei mai frumosi pantofi care iti intregesc tinuta si te fac sa te simti eleganta, sexy, increzatoare. Dupa ce am "scotocit" prin prezentarile de moda, miile de tinute de la saptamanile modei de anul acesta, dar si prin sfaturile stilistilor pentru primavara-vara 2015, iata cinci perechi de pantofi "nemuritori", pe care ar fi bine sa ii ai si tu in arsenal. 

1. Nelipsitii stiletto

Indiferent ca ii iei la birou, seara, la intalnire, la o iesire cu prietenii, in club, la o petrecere, o pereche de stiletto este un "must" pentru orice femeie. Incearca si culori vibrante, nu doar clasicele negru/rosu, cum ar marsala, lila, galben, verde etc. Este foarte important sa fie din piele, sa fie bine croiti, astfel incat sa te simti confortabil in ei. 

2. Accesorii sexy 

Nu trebuie sa-ti lipseasca din arsenal o pereche de pantofi statement, care sa puna accent pe tinuta ta. Anul acesta se poarta fundele, clasice sau reinterpretate, cum este cazul mai jos. In orice caz, o pereche de pantofi care sa atraga toate privirile.

3. Combina "cuminte" cu "indraznet"

O pereche de pantofi care dezvaluie putin mai mult decat una clasica este perfecta pentru o seara in club, un cocktail, dar si alte evenimente in care vrei sa fii eleganta. Poti incerca varianta dantelata sau cea de mai jos, pe care o gasesti la Mishka. 

4. Botine indraznete 

Intr-o zi cand vrei sa te simti "altfel" incearca acest model care iti lungeste piciorul. Sireturile sunt sexy, iar o pedichiura frumoasa va iesi placut in evidente. Poti incerca o varietate de lookuri si atitudine pornind de la aceste botine Mishka: rock chic, elegant, rebel etc. 

5. Baretute fine si delicate

Potrivita pentru cocktail, pentru ceremonie, pentru o seara in care vrei sa te simti speciala, acesta pereche transmite un mesaj clar de "domnita la ananghie", delicata, dulce, dar care stie pe de rost ABC-ul stlului. Le gasesti tot la producatorul de incaltaminte Mishka.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului