Pentru ea

#pantofi #pantofi ciudati #pantofi 2013 #lansare pantofi

Cei mai ciudati pantofi lansati in 2013

Pentru doamnele si domnisoarele care adora pantofii, designerii internationali vor pregati o expozitie ceva mai speciala, in perioada 8 februarie-13 aprilie 2013. In cadrul evenimentului gazduit de Muzeul de Moda si Tehnologie din New York, vor fi prezentate cele mai interesante si neobisnuite perechi de incaltaminte, iar publicul va putea admira aproximativ 150 de modele de pantofi, creatii ale celor mai cunoscute case de moda din lume.

Iata doar cateva dintre viitoarele exponate, cei mai ciudati pantofi din 2013!


1. Platforme Masaya Kushino

Daca iti plac creatiile designerului de origine japoneza Masaya Kushino, probabil iti este familiar stilul sau usor excentric si faptul ca el alege cele mai neobisnuite materiale pentru a confectiona pantofii sai.

In cadrul evenimentului programat in primavara, Masaya va prezenta o pereche de platforme cu aplicatii din aur si par uman (da, ai citit bine, par uman). Designerul a explicat ca si-a imaginat un cal care alerga pe deserturile tibetane, cu coama in vant, cand a creat acest model de incaltaminte.


2. Pantofi de balet cu platforme

Te-ai putea intreba ce legatura exista intre o pereche de pantofi de balet si platforme? La prima vedere niciuna, insa designerul Noritaka Tatehana a gasit calea de mijloc si a creat o pereche de incaltaminte de-a dreptul surprinzatoare.


3. Pantofi cu pene

Designerul Roger Vivier a conceput o pereche de pantofi usor avangardista, cu penaj aplicat in partea din spate a incaltamintei, aproape de toc.


4. Pantofi diamant

Andreia Chaves prezinta la randul sau o creatie inedita, o pereche de pantofi cu aspect de diamant neslefuit.

Desi au un aspect pretios, creatiile lui Chaves sunt confectionate din materiale comune, peste care a fost aplicat un mozaic din sticla speciala, de oglinda. Ce-ai zice sa porti acesti pantofi la o iesire de weekend in club?


5. Pantofi rosii cu tinte

Daca nu ar fi avut aplicatiile tintate, pantofii Christian Loboutin ar fi putut trece ca una dintre cele mai elegante perechi de pantofi din aceasta galerie. Insa, designerul a vrut sa-si uimeasca publicul si a lansat o pereche de pantofi cu aspect de buzdugan.



Sursa foto: shineyahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare