Pentru ea

#stil vestimentar #haine #imbracaminte #personalitate

Ce spun hainele din dulapul tau despre tine

Hainele pe care le porti pot spune foarte multe lucruri despre tine. O simpla privire in dulapul unei femei poate reda o imagine de ansamblu asupra personalitatii sale, asupra starilor sale emotionale, poate dezvalui temerile pe care le are, dar si dorintele sale ascunse. Iata cateva dintre secretele pe care ti le pot dezvalui hainele despre tine:


1. Haine cu logouri

Daca in dulapul unei femei se regasesc foarte multe haine care au logouri ale unor firme celebre, inseamna ca aceasta vrea sa isi ascunda adevarata identitate si incearca sa se ascunda in spatele acestor marci. Daca vrei sa iti formezi propria identitate vestimentara, evita astfel de haine, sunt de parere expertii.


2. Haine nepurtate

Un dulap plin cu haine vechi, care nu mai sunt purtate poate indica ca acea persoana a avut o perioada dificila in trecut si nu poate sa se detaseze de acele momente. Acestea sunt in general persoane anxioase care cu greu se pot desparti de lucrurile care ii leaga de trecut. Ele sunt cuprinse de multe ori de frica si de furie.

De asemenea, multimea de haine nepurtate din dulapul unei femei poate indica si o personalitate idealista, care a strans acele haine doar din dorinta de a le avea, deoarece si-a propus acest obiectiv. Acestea sunt genul de persoane care pot dezvolta foarte usor obsesii pentru anumite lucruri. Aceste femei cumpara haine doar pentru a le avea un dulap sau pentru ca au fost la reducere, nu si pentru a le purta neaparat.


3. Haine noncolore

O multitudine de haine noncolore poate reflecta faptul ca persoana are ceva de ascuns sau ca are o stima de sine foarte scazuta. Hainele noncolore indica si faptul ca acea persoana este introvertita, foarte putin comunicativa.


4. Pantalonii

Femeile care nu vor sa poarte rochii si se rezuma doar la pantaloni au unele dintre cele mai interesante personalitati, insa simt nevoia sa isi tempereze puterea de seductie pentru a se integra profesional si social.


5. Hainele identice

Daca in dulapul unei persoane se gasesc mai multe pulovere de acelasi fel, inseamna ca este speriata de schimbare si ii este teama sa isi ia angajamente sau sa faca modificari majore in viata sa, atat personala, cat si profesionala.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare