Pentru ea

#moda primavara #stil feminin #stil

Ce se poarta in aceasta primavara

Exista atat de multe tendinte pentru primavara / vara anului 2019, dar trebuie sa fiti capabili sa alegeti pe cele importante, care va avantajeaza. Pentru acest lucru este necesar sa tineti cont de prezentarile de pe podiumurile marilor case de moda si sa fiti atenti la tinutele adoptate de trend setterii de pe Instagram.

 

Mai trebuie sa stiti ca la dezbaterile organizate in cadrul marilor evenimente dedicate modei au existat multe discutii in jurul feminismului si egalitatii. Casele de moda - mari si mici – au gazduit dezbaterile si discutiile pentru a promova diversitatea si, mai ales, sa creeze haine in care femeile se pot simti increzatoare si puternice.

Una dintre cele mai puternice tendinte exprimate la astfel de evenimente a fost revenirea la feminitate, empowerment-ul femeilor si dorinta de a te imbraca pentru a te simti increzatoare si confortabil. Transpusa in obiecte vestimentare, aceasta tendinta se traduce in tot ceea ce inseamna croiala confortabila, fuste mai lungi si haine relaxante si fluide.

Iata cateva elemente vestimentare care nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba:

  • Tricoul. Este o piesa vestimentara care te face cool fara prea mult efort. Sfatul nostru este sa alegeti un tricou dintr-o tesatura precum neoprenul sau casmirul, care va aduce un plus de eleganta tinutei voastre.
  • Geaca subtire. Pentru diminetile si noptile racoroase, o astfel de geaca este completarea ideala pentru tinuta voastra. Un trench este, de asemenea, un obiect vestimentar clasic, dar acum gecile bomber si cele din denim sunt in trend primavara asta.
  • Rochia subtire. O rochie reprezinta o tinuta de baza primavara. Alegeti una cu o croiala relaxata, dar sic si tot ce trebuie sa faceti este sa o „aruncati” dimineata pe voi si sa iesiti din casa.
  • Pantaloni pana la glezna. Acest tip de pantalon confera un aer relaxat si, totodata, elegant. Primavara aceasta pantalonii pana la glezna se poarta atat cu pantofi cu toc, cat si cu balerini.
  • Adidasi complet albi. Sunt o solutie perfecta pentru un weekend racoros, adaugand o nota minimalista unei tinute de primavara. Cautati o pereche de adidasi din piele sau din panza, care sa aiba o forma putin voluminoasa si detalii discrete.

Daca vreti sa va reinnoiti garderoba cu bani putini va vindem un pont: folositi site-urile de cupoane de reducere si veti beneficia de un discount considerabil. Poti descoperi voucher Fashion days si o multime de cupoane reducere accesand Kuplio.ro, cel mai mare portal de cupoane si coduri de reducere din Romania, care aduna intr-un singur loc, in mod constant, promotii din magazinele online si magazine fizice romanesti. Zilnic, pe portal, vor fi adaugate peste 50 de cupoane de reduceri noi, pentru cumparaturi cat mai avantajoase in magazinele voastre preferate. Pagina este impartita in sectiuni tematice, care ofera o multime de reduceri, cupoane de reducere, coduri de reducere in peste 500 magazine online romanesti, dar si internationale, precum si pliante speciale pentru cumparaturi cat mai convenabile in magazinele fizice.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare