Pentru ea

#stil feminin #craciun #imbracaminte #tinute craciun

Ce se poarta anul acesta de Craciun? Iata 5 tinute fabuloase

Au mai ramas doar cateva zile pana la Craciun si toata lumea a intrat deja in febra pregatirilor. Ei bine, nu uita ca si tinuta ta trebuie sa fie una spectaculoasa de Sarbatori. Asadar, dupa ce termini cu preparatele traditionale, fa-ti timp si pentru tine. Alege-ti tinuta pentru petrecerea de Craciun! Nu stii insa ce se poarta? Niciodata nu te lasam la greu si venim in ajutorul tau. Iata care sunt cele mai noi tendinte in materie de moda cu ocazia Sarbatorilor de iarna:

1. Tinutele alb-negru

Tinutele monocrome, in stilul clasic sunt din nou in tendinte Craciunul acesta. Fie ca alegi o fusta neagra si o bluza in carouri alb-negru, acest outfit este la mare cautare anul acesta, in preajma Sarbatorilor de iarna. Daca vrei sa spargi putin neutrul acestei tinute monocrome, poti alege o pereche de pantofi cu accente metalice, aurii.

2. Outfitul rosu si negru

Rosul este culoarea traditionala a Craciunului, asa ca nu putea lipsi din peisajul Sarbatorilor de iarna nici in ceea ce priveste moda. Pentru un plus de efect, ideal ar fi sa combini rosul cu negrul. Aceasta combinatie clasica este perfecta pentru o seara de Craciun cu prietenii.

3. Outfitul casual

In cazul in care petrecerea de Craciun incepe de la pranz, atunci trebuie sa alegi o tinuta care sa se potriveasca atat ziua, cat si seara. Outfitul perfect in acest caz este format dintr-un pulover verde clasic, cu modele geometrice, si o fusta rosie, scurta, dintr-un material lejer si delicat. Astfel, il vei intampina pe Mos Craciun cu o tinuta surprinzatoare si foarte sic.

4. Outfitul colorat, dintr-o singura piesa vestimentara

Anul acesta, la mare cautare cu ocazia Sarbatorilor de iarna sunt si rochiile-pulover. Pe langa faptul ca sunt foarte comode si de efect, acestea sunt si foarte sexy. Asadar, daca vrei sa fii senzuala si eleganta in acest an de Craciun, alege o rochie-pulover lunga.

5. Outfiturile neutre

Lasand la o parte culorile traditionale de Craciun, precum rosul si verdele, in acest an se poarta si nuantele neutre, clasice, in contrast cu iarna trecuta, cand in mare voga erau culorile neon. Asadar, daca porti de Craciun un pulover nude confortabil, vei avea o tinuta perfecta, ce se aliniaza tendintelor, ideala pentru o zi la patinaj sau la colindat cu prietenii.

Sursa foto: impressivemagazine.com via fabulousmuses.net  si stefanel.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare