Pentru ea

#femei 30 de ani #purtare haine #piese vestimentare #haine #stil feminin #stil vestimentar #moda

Ce sa nu mai porti niciodata daca ai peste 30 de ani

Cand atingi pragul de 30 de ani se produc o multime de schimbari in viata ta, desi la prima vedere totul pare la fel ca pana acum. De la atitudine, la planurile de viitor si pana la garderoba, trebuie sa accepti ca dupa 30 de ani totul se schimba.

Daca te pregatesti sa treci acest prag, iata ce imbunatatiri poti aduce la nivel vestimentar si descopera ce NU ar mai trebui sa mai porti niciodata.

Fusta scurta din piele

Daca in pana acum fusta mini din piele era piesa de rezistenta in garderoba ta, a venit momentul sa renunti la acesta. Opteaza pentru fuste clasice, de preferat stil creion.

Costumele banale

Pragul de 30 de ani inseamna pentru cei mai multi si o evolutie in sfera profesionala. Daca profesia pe care o ai iti impune sa porti costume, atunci goleste dulapul de modelele care nu mai sunt in tendinte sau cele care nu sunt de foarte buna calitate. Investeste in doua, trei costume care iti vin perfect.

Lenjerie din bumbac

Dupa 30 de ani, multe piese de lenjerie pe care pana acum le preferai in varianta simpla, din bumbac vor fi inlocuite cu piese care sa iti puna in valoare feminitatea. Acum este momentul sa predomine in garderoba ta lenjeria fina din matase sau dantela.

Tricouri

Tricourile pe care le-ai purtat cu drag pana acum vor trebui sa dispara din garderoba ta. Le mai poti folosi cel mult pentru a dormi in ele, sau pentru antrenamentele de la sala. Inlocuieste tricourile sport cu bluze si pulovere elegante, care sa-ti puna in evidenta silueta.

Pantofii de oras nu se poarta la birou

Ai atins deja varsta la care pantofii din dulap nu mai pot fi purtati si in oras si la birou. Exista o diferenta intre pantofii pe care ii incalti in timpul liber si cei cu care mergi la serviciu, iar diferenta consta in inaltimea tocurilor. Alege pentru birou doar acele modele cu toc jos si imprimeu simplu.

Pantaloni cu talie joasa

Pantalonii cu talie joasa au fost preferatii tai pana sa implinesti 30 de ani. De acum inainte, ai nevoie de un look mai matur pe care il obtii si cu ajutorul unei perechi de jeansi cu talie inalta care iti va pune in evidenta silueta.

Jeansi in fiecare zi

Odata ce ai implinit 30 de ani, trebuie sa renunti la a mai purta doar jeansi. Aceste piese vestimentare trebuie sa se regaseasca tot mai putin in garderoba ta. Alege in schimb pantaloni de in sau alte tipuri de pantaloni eleganti. De asemenea, fustele nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba.

Geci sport

Daca pana la 30 de ani, iti permiteai sa porti geci sport, in culori puternice sau cu imprimeuri iesite din comun, acum este momentul sa le pui in cutia cu amintiri. Paltoanele elegante si hainele clasice, eventual cu accesorii din blana ecologica, pot inlocui cu succes vechile piese vestimentare.

Genti din material sintetic

Se spune ca geanta este cartea de vizita a oricarei femei. Renunta la gentile din materiale sintetice si alege unele din piele naturala, chiar daca va trebui sa investesti mai multi bani.

Sursa foto:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare