Pentru ea

#sezon #jachete #paltoane

Ce purtam iarna aceasta: cele mai populare modele de paltoane si jachete din acest sezon

 

Temperaturile scazute si-au facut deja debutul si tu nu ti-ai gasit inca paltonul perfect pentru tine. In acest sezon exista o gama larga de astfel de obiecte vestimentare, din care iti poti alege cu usurinta. Iata cele mai noi tendinte in moda in ceea ce priveste paltoanele si jachetele pentru sezonul rece:


1. Paltoanele cu mixuri de materiale

In aceasta iarna, combinatiile de texturi sunt una dintre cele mai populare preferinte ale marilor designeri. Pielea combinata cu lana sau blana este una dintre cele mai proaspete si sic tendinte in ceea ce priveste paltoanele. Nu rata nici tu aceste modele inedite, care surprind prin extravaganta si luxul pe care il emana inca de la prima vedere.


2. Jachetele scurte extralargi

Tridimensionalul este pus in valoare de aproape toti designerii. Hainele largi sunt in acest sezon un must-have, indiferent de silueta. Jachetele extralargi, scurte pana in talie, in culori vii, precum coral, nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba, cel putin la inceput de toamna. Sunt sic, comode si elegante in acelasi timp.


3. Paltoanele metalice

Esti o fire rebela, nonconformista si mereu in cautarea unor piese vestimentare unice. Atunci alege in acest sezon paltoanele cu accente metalice. Acestea sunt distincte, te separa de multime si sunt pline de originalitate.


4. Cojoacele

Chiar daca au fost in mare voga anul trecut, cojoacele raman una dintre piesele vestimenatare-vedeta si in acest sezon. Textura lor se schimba insa putin, capatand stralucire.


5. Blanurile

Blanurile fine, pretioase, care emana o eleganta pura si sofisticata sunt la mare cautare in noul sezon toamna-iarna 2013-2014. Asa ca o astfel de piesa vestimentara este indispensabila, mai ales pentru evenimentele speciale.


6. Paltoanele de catifea

Catifeaua, la fel ca si blanurile, sunt obiecte vestimentare pretioase, ideale pentru cele mai sofisticate evenimente pe care le ai programate in acest sezon. Un palton de catifea, cambrat, extrem de elegant, este perfect pentru orice receptie la care se impune tinuta.



Sursa foto: fabsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare