Ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba femeii de 30 de ani

Pentru ea

#femei #garderoba #haine garderoba

Ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba femeii de 30 de ani

Daca la 20 de ani femeile sunt insetate de experiente noi in ceea ce priveste stilul vestimentar, incepand cu varsta de 30 de ani look-ul personal incepe sa se individualizeze si sa reflecte intocmai personalitatea si modul de viata. Iata cateva piese vestimentare si accesorii must have pe care este bine sa le detii la varsta de 30 de ani, acestea fiind must have-urile oricarei garderobe feminine emancipate si rafinate::

 

O pereche de pantofi clasici

Chiar daca ii preferi pe cei decupati, pe cei colorati sau pretuiesti confortul balerinilor, o pereche de stiletto negri nu-ti poate lipsi din dulap. Ii poti purta atat la o intalnire de afaceri, cat si la o cina romantica sau la un eveniment special.

Un costum office cu pantaloni

Fie ca participi la un interviu pentru un nou job sau la un pranz de afaceri, acesta te va scoate din orice incurcatura. Chiar daca esti adepta unui stil mai lejer si profesia iti permite acest lucru, este imposibil sa nu existe momente in cariera ta in care sa fii nevoita sa arati sic si sa inspiri incredere.

Un ceas elegant si simplu

Este un accesoriu nu doar de impact estetic, dar si foarte util. Achizitionarea unui ceas marcheaza momentul in care tu ai inceput sa iti asumi responsabilitatea timpului. Opteaza pentru ceva clasic, care sa se potriveasca cromatic cu tinutele tale de zi cu zi. Investeste in aceasta bijuterie, caci te poti bucura de ea pentru o perioada lunga de timp.

Rujul in nuanta preferata

Pana la aceasta varsta, trebuie sa ai deja un ruj care sa te defineasca si pe care persoanele din jurul tau sa il recunoasca de la distanta. Nuanta de ruj preferata poate fi brandul tau personal, asa ca alege-l cu atentie si poarta-l cand vrei sa te remarci in multime.

Parfumul preferat

Cu siguranta stii deja care este mireasma ta favorita. Bineinteles ca poti folosi mai multe parfumuri, important este sa nu iti lipseasca din trusa cosmetica acela care iti place cel mai mult.

Parfumul unei femei transmite un mesaj important despre propria personalitate, asa ca transforma-l intr-un adevarat talisman personal si intr-un lucru care te individualizeaza. Afla care este parfumul potrivit pentru tine si incearca sa-i ramai fidela.

Sursa foto: blog.lakeside.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare