Pentru ea

#haine gravide #haine #stil feminin

Ce haine nu ar trebui sa isi cumpere niciodata o femeie gravida

Femeile gravide au tendinta de a-si cumpara haine largi, crezand ca acestea le vor face mai slabe si le vor ascunde burtica. In realitate, stilul vestimentar al unei gravide trebuie sa fie aidoma perioadei de dinainte, a persoanei adepta a elegantei si feminitatii, doar ca trebuie sa respecte anumite caracteristici.

Cand mergi la cumparaturi de haine pentru dressing-ul tau special pentru perioada maternitatii, acorda atentie hainelor care te avantajeaza pe tine ca femeie si, bineinteles, care sa se adapteze noilor forme ale tale. Ce haine sa nu cumperi atunci cand esti gravida?

Cum trebuie sa arate sifonierul unei gravide

Burtica ascunsa printre hainele prea largi

Asa cum spuneam mai sus, unele dintre cele mai mari greseli ale unei femei gravide sunt adoptarea unui stil care nu o avantajeaza si cumpararea hainelor cu masuri nepotrivite. Cand esti gravida, nu trebuie sa iti fie teama sa porti haine mulate si nu trebuie sa iti iei haine cu trei marimi mai mari.

Hainele largi te vor face mai mare, iar pentru ca iti ascunzi burtica, oamenii vor crede ca te-ai ingrasat si in niciun caz ca astepti un bebe. Hainele pentru gravida sunt special concepute pentru a se potrivi marimii pe care o porti si sunt special create pentru a se potrivi stilului tau.. Poti alege si haine elastice din garderoba proprie.

Burtica imbrobodita cu haine incomode

O problema a multor femei gravide este alegerea unor haine care nu doar ca le dezavantajeaza dar le si provoaca disconfort. Problema cea mai comuna, intalnita la multe haine, este materialul destul de incomod pentru burtica. Alege materiale fine si moi, care sa ia forma curbelor burticii tale si care sa nu o stranga prea tare. Stai departe de materiale precum catifeaua, stofa sau satinul, intrucat sunt destul de rigide si incomode de purtat. Alege haine din bumbac cu elastan, care sa iti contureze frumos forma burticii.

Burtica stransa de haine de iarna de mici dimensiuni

Perioada sarcinii pe timpul iernii este destul de dificila, tinand cont ca este frig, iar hainele trebuie sa fie groase. Marea greseala pe care a femeilor este sa poarte paltonul sau geaca de iarna de anul trecut, care sunt croite pe marimile de atunci. Ceea ce este gresit, tinand cont ca vei purta hainele nu iti vor cuprinde burtica, iar tu vei fi nevoita sa o lasi descheiata. Alege o geaca de iarna pentru gravida, special creata pe masura burticii tale.

Lenjeria intima pentru sanii tai

Corpul tau, in perioada sarcinii, sufera destul de multe schimbari, inclusiv la nivelul sanilor. Acestia vor deveni mai mari, mai sensibili, iar ceea ce atrage odata cu aceasta schimbare este durerea de spate. De aceea, trebuie sa alegi un sutien comod, potrivit noilor tale masuri. Alege un sutien special conceput pentru perioada sarcinii. Acestea dau un aspect frumos hainelor si bustului, sunt mai comode si nu iti provoaca dureri de spate si umeri.

Data viitoare cand mergi la vanatoare de haine, nu alerga prin toate magazinele care nici macar nu au haine dedicate perioadei sarcinii. Alege magazinele care au un catalog de produse pentru tine si pentru burtica ta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare