Pentru ea

#ceas #ceasmania.ro #ceasmania

Ce ceas ne cumparam primavara aceasta?!

Trebuie sa intampinam primavara cu zambetul pe buze, gata de noi proiecte, si cu o atitudine pe masura!

Atitudinea conteaza in orice ne propunem sa facem, tocmai de aceea este si atat de importanta, conteaza sa fim pozitivi, sa credem in ceea ce facem si sa o facem cu zambetul pe buze.

Cum capatam aceasta atitudine pozitiva, si increzatoare?!

Sunt mai multe moduri de a o capata, pentru unii dintre noi aceasta incredere in sine, aceasta pozitivitate, si dorinta de implicare de realizarii vine de asemenea din imaginea pe care o avem despre noi insine, si de cum ne simtim cu noi.

Conteaza foarte mult imaginea pe care o avem in minte despre propria persoana, pentru ca asta transmitem si persoanelor de langa noi, iar pentru a ne simti bine, trebuie sa ne placa ceea ce vedem in oglinda.

Poate e greu de crezut, dar da, hainele pe care le purtam, accesorile pe care le avem, reda imaginea noastra in ansamblu si de aici si atitudinea adiacenta, asa ca incepeti primavara prin achizitionarea unui lucru ce va aduce un plus imagini proprii.

Puteti sa va achizitionati ceasuri care vi se potrivesc si care pe langa ca va sunt de folos, va da tinutei un aer proaspat si il puteti purta in diferite situatii.

Va puteti alege un ceas fashion sau unul clasic, asta depinde numai de preferintele fiecaruia, iar daca decideti sa faceti asta guess romania vine in ajutorul dvs si va prezinta pe site-ul lor oficial Ceasmania.ro o varietate de ceasuri, fie ca vorbim de ceasuri barbatesti, fie de dama.

In sectiunea celor de dama sunt modele ce se potrivesc perfect pentru acest anotimp, pentru ca au accente florale, fie ca model in interiorul cadranului, fie in conturul acestuia, de asemenea culorile sunt variate, gasiti ceasuri si de culori ca: mov, lila, grena, asta daca va doriti sa iesiti putin din tipar, si optati pentru un ceas ce va da culoare tinutei dvs, daca nu puteti opta pentru un ceas cu nuante clasice ca auriu sau argintiu, dar cu un detaliu care va face diferenta. In cadrul ceas barbat, gasiti de asemenea ceasuri diferite, ceasuri fie cu un design clasic, fie fashion, fie elegant, fie sport sau casual, depinde numai de dvs pentru ce optati si in care dintre ceasuri va regasiti.

Asadar, cu venirea primaverii nu ezitati sa va reinnoiti nu numai garderoba ci si atitudinea, fiti entuziasti si imbratisati aceasta primavara cu zambetul pe buze si plini de energie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului