Pentru ea

# pantofi comanda #iness.ro #tendinte pantofi #pantofi

Pantofii stiletto - accesoriul de baza al femeii moderne. De ce trebuie sa-i ai si tu!

O femeie nu se satura niciodata de pantofi, cu atat mai putin cand poate alege din zeci de modele vesele care se potrivesc manusa tinutelor de zi cu zi, dar care pot fi transformati si in accesorii perfecte pentru seara, pentru o iesire cu fetele... Si toate acestea fara sa mai treci pe acasa! Iata ce se poarta in acest sezon, ce atitudine trebuie sa ai atunci cand porti o pereche de pantofi stiletto, dar si alte secrete impartasite de una dintre cele mai vesele creatoare de pantofi de la noi, A de la brandul Iness.

Acasa.ro: Cati pantofi ar trebui sa aiba o femeie? Are vreodata prea multi?
Iness: Nu pot spune ca o femeie trebuie sa aiba un numar fix de pantofi, pot spune in schimb ca o femeie nu are niciodata suficienti pantofi. O femeie trebuie sa aiba pantofii potriviti pentru orice eveniment la care trebuie sa mearga.

Ce ne recomanzi pentru toamna aceasta? Cat de indraznete ar trebui sa fim?
Pentru aceasta toamna va recomand orice va face sa va simtiti in largul vostru in fucntie de eveniment sau locul in care mergeti, birou, petreceri sau la plimbare. Nu puteti da gres purtand pantofi stiletto, pe care ii puteti asorta si la tinute elegante, pretentioase, dar si la tinute casual, cu blugi skinny sau boyfriend. Dar pentru zilele friguroase va recomand botinele. Mi s-a parut o ideea originala, inspirata din copilaria la tara, sa promovez un model de botine pe o linie simpla cu motive traditionale cusute. Ca sa fim in tendintele sezonului acesta, va propun si botinele cu toc gros pe care, daca ne urmariti indeaproape, urmeaza cat de curand sa le pun pe site.

Urmeaza un sezon de petreceri - ce incaltaminte recomanzi?
Asa este, urmeaza un sezon de petreceri. Evenimentele acestea impun o tinuta eleganta si va recomand sandalele cu toc inalt, acestea sunt clar simbolul necontestat al feminitatii. Pentru petrecerile mai putin pretentioase recomand pantofii stiletto.

Spune-ne putin despre povestea pantofilor Iness. Cum a aparut ideea acestei afaceri sau cu alte cuvinte cand s-a transformat dintr-o pasiune intr-un business?
Totul s-a declansat efectiv in momentul in care am inceput sa imi caut o pereche de pantofi pentru rochia de mireasa, acela a fost momentul culminant, apoi a urmat un moment in luna de miere cand m-am trezit intr-un magazin de pantofi din care nu imi venea sa ies. Iar daca ar fi sa privesc si mai in urma, totul a inceput cu mult timp inainte sa imi caut pantofii de miereasa. Nu ii pot spune o afacere. Este mai mult ca o fabrica de transformat vise, idei si ganduri in realitate. Acum am posibilitatea sa realizez pantofii pe care eu mi-i imaginez. Cel mai greu este sa nu ii iau pe toti acasa.

Ce femeie poarta pantofii Iness? Poti sa ne faci potretul ei?
Femeia care poarta pantofii Iness, este indrazneata, eleganta, moderna, simpla sau sofisticata, romantica, este femeia care merge la birou, femeia care are atitudine, si as mai putea enumera. Pantofii Iness se pot personaliza, orice femeie isi poate lasa o amprenta a personalitatii sale asupra modelului ales.

INESS este de fapt Alexandra Parachiv, o tanara mama si sotie, care isi imparte timpul intre familie, job si micul atelier in care isi pune visele in practica. Are un ajutor de nadejde, astfel incat se concentreaza mai mult pe creatie, pe idei, pe marketing. La materializarea visului ei o ajuta si sotul, Cristian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului