Pentru ea

# haine de blana naturala #haine de blana #haine de lux

CarolinaDesign.ro - haine din blana naturala, sofisticate, la preturi corecte

CarolinaDesign.ro este o companie din Timisoara care, prin produsele pe care le comercializeaza, se adreseaza femeilor care iubesc luxul si aleg sa se imbrace sofisticat.

Hainele din blana naturala raman cele mai confortabile si mai sofisticate piese vestimentare pentru iarna. Acestea sunt pastrate cu atentie in dulapurile femeilor care stiu sa faca diferenta, gata de a fi folosite imediat dupa sosirea frigului. La moda de zeci de ani, hainele din blana naturala imbraca femei din intreaga lume.

Femeile stiu ca hainele de blana le fac gratioase, chic si asigura eleganta si rafinament la fiecare aparitie in public. De la hainele din blana de nurca, la cele din blana de vulpe polara, blana de vulpe argintie si pana la haine din blana de chinchilla sau raton, Carolina Design ofera o gama larga de produse disponibile pentru vanzare in culori clasice, precum negru, alb si gri, pana la verde, somon sau gri petrol.

Blanurile naturale sunt spectaculoase, fiecare piesa este unica si se lucreaza manual. Cu toate acestea, Carolina Design ofera clasic si sofisticat la un pret foarte atractiv, dar de o calitate de neegalat – un exemplu in acest sens sunt capele din blana de vulpe polara.

Avantajul unei haine din blana este ca poate insoti si se poate asorta cu orice tinuta (rochie, fusta, pantaloni), mai ales daca se opteaza pentru culori precum maro, negru sau gri. Insa cel mai evident beneficiu al unei haine din blana naturala este faptul ca poate sa asigure confortul termic unei persoane cand afara este foarte frig. De asemenea, hainele de blana sunt adesea asociate cu glamour si bogatie. O haina din blana naturala poate fi folosita pentru a ajuta o persoana sa obtina o imagine buna in viata de zi cu zi, in sensul in care o portretizeaza intr-o maniera foarte atractiva.

Un alt avantaj al hainelor din blana naturala este durabilitatea pe care o au. Astfel de articole de imbracaminte pot pot dura zeci de ani, chiar si un secol. Acest lucru inseamna ca pot fi transmise de la o generatie la alta, iar in unele familii exista o istorie in acest sens. Nu in ultimul rand, in ciuda opozitiei considerabile, industria blanii este o realitate si in aceasta opereaza oameni reali. Atunci cand o persoana cumpara o haina din blana naturala, ajuta un sector care depinde, de asemenea, de activitatea consumatorului.

Carolina Design ofera, de asemenea, haine din piele naturala, veste din blana naturala si accesorii din blana naturala. Indragite de fashioniste, hainele din piele naturala sunt foarte potrivite stilurilor sport sau casual. Pentru o versiune mai sport se poate opta pentru hainele din piele, atat de potrivite pentru blugi si bocanci, spre exemplu. Pe de alta parte, caciulile din blana naturala sunt mereu in trend, pastreaza confortul in anotimpul rece si se potrivesc perfect tinutelor de zi sau de seara, casual sau elegante.

Magazinul Carolina Design isi asteapta clientii in incinta Iulius Mall Timisoara si la Showroom-ul de pe bulevardul 16 Decembrie 1989 Nr. 13, Timisoara.

Comenzile pot fi realizate si online, pe site-ul CarolinaDesign.ro sau telefonic, la 0764.158.758.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare