Pentru ea

# primavara 2020 # tendinte moda #moda primavara #moda

Care sunt ultimele tendinte in materie de moda pentru primavara 2020

O multime de celebritati au luat parte duminica, 16 februarie 2020, la spectacolul de moda TommyNow dedicat primaverii "See now, buy now".

Brandul Tommy Hilfiger a gazduit spectacolul de moda experiential TommyNow Primavara 2020, care a marcat lansarea la nivel global a celei de-a patra colectii colaborative TommyXLewis realizate de catre designer-ul Tommy Hilfiger si Campionul Formula OneTM britanic, Lewis Hamilton. Colectia capsula TommyXLewisXH.E.R. – prima colaborare cu artista H.E.R., castigatoare a premiului Grammy – a avut, de asemenea, premiera in cadrul evenimentului, alaturi de Hilfiger Collection Primavara 2020 pentru femei si barbati. Spectacolul a avut loc in Londra, la emblematicul Tate Modern, The Tanks, pe 16 februarie 2020, ora 10 p.m., ora Romaniei.

TommyNow Primavara 2020 a celebrat avansul realizat in ceea ce priveste sustenabilitatea, avans ce se afla in centrul colaborarii TommyXLewis Primavara. Peste 75% dintre stiluri sunt furnizate cu materiale mai sustenabile si prin parteneriate ce reduc impactul negativ in lantul de aprovizionare. Colectia imbratiseaza notiunea de "Style for All" - credinta ca stilul adevarat sterge toate limitele ce tin de sex, varsta, etnie si corp. in cel de-al patrulea sezon in care colaboreaza, Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton au invitat-o, de asemenea, pe artista H.E.R. sa adauge un twist unic stilurilor statement din colectia capsula TommyXLewisXH.E.R.

TommyNow Primavara 2020 a avut la baza formatul-semnatura al lui Tommy Hilfiger "See Now, Buy Now", cu look-urile de podium disponibile printr-un ecosistem de canale de cumparare imediata prezent in peste 70 de tari.

Printre invitatii din primul rand s-au numarat: Meghan Trainor, Billy Porter, Shawn Yue, Charli XCX, Anne-Marie, James Bay, Miss Fame, Sfera Ebbasta, Dadju, Mina El Hammani, Jorge López, Yolanda Hadid, Noor Tagouri, Melissa Satta, Sveva Alviti, Mahalia, Alan Cumming, Valentina Ferragni, Sergi Roberto, Michaela DePrince, Lolo Zouaï, Pixie Lott, Caroline Daur, Miles Chamley-Watson, Amber Le Bon, Andrés Velencoso, Michael Ward, Rainey Qualley, AJ Tracey si Negin Mirsalehi.

Mina El Hammani a purtat o jacheta scurta din denim Tommy Jeans Primavara 2020; o bluza Hilfiger Collection Primavara 2020; si o pereche de pantaloni albi largi Tommy Hilfiger Primavara 2020.

Valentina Ferragni a purtat pantaloni scurti din piele si un blazer, ambele din Hilfiger Collection Primavara 2020, si un sutien negru din colectia de lenjerie intima Tommy Hilfiger Primavara 2020.

Amber Le Bon a purtat o fusta neagra din piele si sandale din catifea cu platforma, ambele din colectia TommyXZendaya Toamna 2019, precum si un tricou negruTommyXLewis Primavara 2020.

Rowoon a purtat o jacheta bomber, un tricou cu dungi si pantaloni albastri, toate din colectia TOMMY HILFIGER Primavara 2020.

Photo Credit: Cu amabilitatea lui Tommy Hilfiger

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare