Pentru ea

#tratamente cosmetice #lotiune tonica #masca de fata #capsune

Capsunele, benefice in tratamentele cosmetice! Cum le prepari acasa

Capsunele au o multime de beneficii pentru ten. Acestea pot fi folosite pentru cu succes pentru indepartarea petelor sau in masti hidratante sau in prepararea lotiunilor tonice! Iata cum le poti folosi si tu.

Scapa de pete

Petele inestetice de pe ten pot fi indepartatea cu ajutorul unui singur fruct. Tot c trebuie sa faci este sa tai o capsuna in jumatate, apoi sa intepi fiecare jumatate cu o furculita. Maseaza-ti apoi fata cu jumatatile de capsuna obtinute, folosind miscari circulare. Lasa zeama acestora sa actioneze timp de doua minute, apoi clateste-te cu apa calduta.

Scapa de cearcane

Pentru a scapa rapid de cearcanele de sub ochi, tot ce trebuie sa faci este sa aplici o jumatate de capsuna sub fiecare ochi. Lasa-le sa actioneze timp de 10 minute, apoi spala-te cu apa calduta si aplica o masca hidratanta.

Masca hidratanta cu capsune

Paseaza cateva capsune pana obtii un piure. Adauga peste acestea, o cantitate egala de iaurt gras si amesteca bine pana obtii o compozitie omogena. Aplica masca pe fata, evitand zona ochilor, si las-o sa actioneze timp de 10-15 minute. Clateste-te apoi cu apa din abundenta.

Lotiune tonica

Stoarce foarte bine o mana de capsune, apoi strecoara-le pentru a obtine o zeama cat mai clara. Adauga peste aceasta cateva picaturi de apa de trandafiri si amesteca bine. Aplica lotiunea tonica pe fata, folosind dischete demachiane.

Sursa foto: womenitems.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare