Pentru ea

# bratara pentru picior #bratara picior #bratara

Bratara de picior: 4 idei de tinute pentru vara

Iti doresti sa adaugi un plus de personalitate tinutelor tale de zi sau de seara? Ai nevoie de cele mai cool accesorii, precum ochelarii de soare, gentile sau pantofii. In afara de aceste accesorii, poti opta si pentru bratarile de picior, la moda in special in sezonul cald.

Istoria bratarilor de picior dateaza inca din Antichitate, atunci cand se purtau de catre femeile indiene sau egiptene pe post de talismane aducatoare de noroc si prosperitate. In zilele noastre, bratara de picior din aur sau argint scoate in evidenta glezna si pune in valoare incaltamintea pe care o porti, fiind un simplu accesoriu. Vrei sa stii cum poti integra bratara de picior in tinutele pentru vara? Inspira-te, din randurile de mai jos!

Bratara de picior cu costum de baie si pareo

Se recomanda ca bratarile de picior sa fie integrate in tinute lejere, de vara. Astfel, daca vei merge la plaja sau la piscina, nu ezita sa porti o bratara de picior alaturi de costumul de baie preferat si un pareo. In acest fel, bratara din aur sau argint va arata excelent ca accesoriu pentru tinuta ta.

Tine cont de faptul ca bratarile de picior sunt recomandate pentru a accesoriza tinutele casual de zi sau seara si nu sunt indicate pentru un cadru profesional precum cursurile sau interviurile. Pentru vara, poti alege si bratari de picior care produc zgomot, atata timp cat nu esti in spatii inchise, fiindca ii poti deranja pe cei din jur.

Bratara de picior cu pantaloni scurti si tricou

Vrei sa scoti din banal un outfit compus din pantaloni scurti si tricou? Alege o bratara de picior din aur, un accesoriu extrem de versatil care arata bine atat cu pantofi sport, cat si cu tocuri, balerini sau espadrile.

Nu uita ca atunci cand porti bratara de picior, trebuie sa o pozitionezi sub osul gleznei, pentru un efect vizual placut. In functie de preferinte, bratara de picior poate fi purtata atat pe piciorul drept, cat si pe cel stang, astfel incat sa nu treaca neobservata.

Bratara de picior cu rochie midi

Bratara de picior arata excelent si in tinutele casual compuse din rochii midi. Daca vrei ca bratara de picior sa se vada, evita sa o asortezi cu rochiile vaporoase, lungi. La o rochie midi poti purta o pereche de sandale cu platforma si nu uita de bratara de picior! Iti va scoate in evidenta picioarele.

Bratarile de picior sunt accesorii de efect si pentru tinutele compuse din fuste pantalon sau pantaloni trei sferturi. Ai la dispozitie bratari de picior in numeroase marimi, forme sau culori, pentru a gasi modelul care corespunde preferintelor tale si stilului vestimentar care te reprezinta.

Bratara de picior cu fuste si maiou

Nu in ultimul rand, bratara de picior te ajuta sa obtii un look glam atunci cand o porti intr-p tinuta compusa din fusta si maiou. Exista numeroase variante de tinute in care bratara de picior arata excelent:

- Cu fusta mini si maiou din bumbac

- Cu fusta creion si maiou elegant

- Cu fusta midi si maiou sport

Bratara de picior este un accesoriu extrem de cool si versatil, ce poate fi integrat in diferite tinute. Nu te feri sa porti bratara de picior cu tinutele preferate din timpul verii!

Sursa foto:  unsplash.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare