Pentru ea

#Ceasuri Michel Kors #ceasuri Tommy Hilfiger #ceasuri guess

Branduri renumite ce scot pe piata ceasuri de mana deosebite!

La categoria ceasurilor de mana nu exista modele ce sunt pe val, la mare cautare sau modele ce s-au demodat pentru ca ceasul, in orice forma s-ar afla, are menirea sa reflecte personalitatea celui ce-l poarta si prin urmare, nimic nu interzice stilurile retro, clasice, moderne sau inovatoare ale acestor accesorii.

Din fericire, gama larga disponibila pe piata ne ajuta sa gasim ceasul potrivit iar daca stam bine cu bugetul, ne putem alcatui chiar o colectie din mai multe modele pe care sa le purtam la tinute diferite.

Am descoperit de curand, noua colectie de ceasuri Tommy Hilfiger, lansata zilele trecute cu prilejul implinirii a 15 ani de cand designer-ul a decis sa produca si accesorii de masurat timpul. Inca din 2001 succesul sau era scris in marile carti de moda odata ce articolele sale ofereau in permanenta un look fresh celor ce doreau un stil de viata la clasa premium. In prezent, brand-ul continua sa surprinda cu diverse piese destinate atat doamnelor cat si domnilor.

O alta companie care pare sa transforme influentele moderne in adevarate trenduri stilistice este Guess, producatoarea de ceasuri Guess deosebite cu design-uri exclusiviste potrivite tinerilor innebuniti dupa fashion si tendinte. Brand-ul se dedica constant lansarii de elemente cu impact vizual marcate prin curele animal print, cadrane incrustate in pietre sau culori tari prin care a obtinut o puternica recunoastere globala.

La fel ca acestea, sunt si ceasurile Michel Kors, recunoscute de catre admiratori prin design-ul robust si multitudinea de contraste intre stiluri.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare