Pentru ea

# bluze elegante #bluze dama #bluze

Bluze elegante de dama – 4 modele must-have in acest sezon

Bluzele elegante de dama se numara printre principalele elemente ale unei garderobe de succes. Indiferent de stilul vestimentar pe care il abordezi in viata de zi cu zi, nu ai cum sa nu pastrezi la loc de cinste o bluza cu aspect chic pentru o intalnire mai speciala ori un eveniment de seara.

Iti prezentam mai jos care sunt tendintele acestui sezon in materie de bluze elegante de dama. Pentru inceput, iti oferim cateva indicii esentiale: materiale pretioase, insertii chic, decupaje originale si imprimeuri care te lasa fara suflare.

1. Bluze elegante de dama, cu imprimeu floral

Bluzele elegante de dama, decorate cu printuri sofisticate, nu vor iesi niciodata din tendinte. Inca de la o scurta vizita prin magazine, vei fi intampinata de modele cu imprimeu floral care mai de care mai atragatoare. Daca te numeri printre iubitoarele toamnei, profita de faptul ca acest sezon si-a intrat in drepturi si investeste in modele inspirate din culorile frunzelor: galben mustar, burgundy, rosu si portocaliu. Nu uita nici de nuanta vedeta a anului 2018: ultra violet. Indiferent de optiunea cromatica pe care o faci, vei deborda de eleganta la fiecare pas.

2. Bluze de matase

Daca te intrebi care este cel mai iubit material al toamnei 2018, afla ca matasea se afla in gratiile specialistilor. De altfel, acest material cu aspect delicat nu a coborat niciodata de pe podiumul tendintelor, ceea ce reprezinta o asigurare clara ca merita sa investesti in continuare in piese care sunt confectionate din el. Atunci cand imbraci bluze de matase nu ai nevoie de culori stridente ori de printuri opulente, este suficient ca modelul ales sa fie intr-o nonculoare (alb ori negru) ori intr-un ton neutru (gri, bej) fiindca oricum vei iesi in evidenta. Si stampila va fi usor de pus: femeie eleganta.

3. Bluze elegante de seara, cu maneci bufante

Inca un model de bluze care s-a diferentiat treptat, dar sigur in ultima perioada este cel cu manecile bufante. Cele cu volane la antebrat ori cu funda la incheietura mainii se afla printre preferatele femeilor. Nu iti ramane de facut decat sa gasesti acele modele de bluze elegante de dama care sa te reprezinte si care sa iti avantajeze corpul. Probeaza mai multe piese pana cand le gasesti pe cele care se ridica la nivelul asteptarilor tale. Dar iti spunem un pont: vei gasi cele mai frumoase bluze elegante de dama pe mizar.ro, un Rai online al hainelor.

4. Bluze de dama cu spatele gol

Nu vei da gres in acest sezon nici daca vei investi in bluze de dama cu spatele gol. Sunt alegerea ideala pentru o ocazie speciala, mai ales daca nu obisnuiesti sa porti bijuterii statement. Acest detaliu de croi, declarat sexy si misterios in repetate randuri, va face diferenta in tinuta ta de seara. Dar pentru a obtine un outfit atent studiat, trebuie sa tii cont de cateva trucuri de stil. Opteaza pentru o coafura care nu presupune acoperirea spatelui si poarta un lantisor care atarna pe spate. Simplu, dar extrem de chic, nu?

Aceste modele de bluze elegante de dama vor fi cu siguranta piesele de baza ale outfiturilor tale de toamna. Nu degeaba se afla in gratiile specialistilor in domeniu.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare