Pentru ea

#bluze vara # bluze elegante #stil feminin #bluze

Bluze elegante cu maneci scurte sau trei sferturi! Tu ce alegi?

Vara este un anotimp iubit de catre multe persoane, dar care totusi poate provoca unele neplaceri din cauza temperaturilor ridicate. De multe ori ai vrea sa porti doar articole vestimentare cat mai subtiri si cat mai scurte, insa acest lucru ar putea sa nu fie posibil din cauza dress-code-ului de la locul de munca. Pentru momentele in care vrei sa arati perfect si sa te simti bine, poti comanda bluze elegante de dama de la Trendland, pe care le poti purta chiar si la locul de munca. In continuare, iti prezentam cateva dintre preferatele noastre: atat bluze cu maneci scurte, dar si cu maneci trei sferturi.

 

Tot mai multe persoane prefera bluzele albe sau in culori foarte deschise pentru vara. Este cunoscut faptul ca acestea ,,resping” razele solare si astfel senzatia de caldura din timpul zilelor caniculare va fi mult mai usor de suportat. Daca si tie iti plac astfel de articole vestimentare, iti recomandam o Bluza lejera alba cu buline corai. Este confectionata din vascoza calitativa, are o croiala lejera, un decolteu rotund si maneci scurte. Un detaliu interesant al acestei bluze este prezenta sliturilor laterale. Nu-i asa ca arata foarte bine?

Daca preferi imprimeurile in detrimentul unui design simplu, urmatoarea bluza s-ar putea sa te cucereasca: Bluza lejera alba cu print multicolor. Partea din spate este alba, iar partea frontala este decorata cu un imprimeu multicolor abstract ce atrage toate privirile asupra ta. Poti purta aceasta bluza chiar si la locul de munca, daca nu ai un anumit dress-code impus. Este un articol vestimentar vesel, care te va face sa te simti frumoasa ori de cate ori il vei purta.

Si urmatorul produs are un imprimeu deosebit: Bluza bleumarin cu print floral maxi alb. Nu-i asa ca in momentul in care auzi de imprimeuri florale, automat te gandesti la vara? Poti purta aceasta bluza chiar si la un eveniment de zi informal, cu o pereche de pantaloni albi, din in si iti garantam ca va arata exceptional. Este confectionata dintr-un material subtire si elastic, are o croiala lejera si un decolteu rotund accesorizat cu un snur delicat.

Bluzele cu maneci trei sferturi sunt preferatele tale pentru vara? Te intelegem! Acestea sunt elegante si pot fi purtate cu succes atat la locul de munca, dar si la anumite evenimente. In plus, daca ai pielea mai sensibila, manecile trei sferturi vor reprezenta o protectie in plus contra prafului, micilor insecte si razelor solare (nu uita insa de crema cu factor de protectie).

O bluza delicata, pe care o poti purta chiar si la o cina romantica este Bluza lejera din vascoza cu margarete. Chiar daca este neagra, fiind confectionata din vascoza, nu va trebui sa iti faci prea multe griji in privinta caldurii. Suntem convinsi ca vei adora imprimeul cu margarete si manecile trei sferturi tip clopot.

Ultimul produs pe care ti-l prezentam in aceasta serie este de inspiratie boho si cu siguranta iti va atrage atentia: Bluza din bumbac bleu cu print floral rosu-mustar. Aceasta combina doua tipuri de imprimeuri, are maneci delicate si se inchide in partea din fata cu un snur si canafi.

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de bluze elegante pentru vara. Am vrea sa stim care ti-a atras atentia cel mai mult!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/-oMJv9R_eD0

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare