Pentru ea

#bluza #stil feminin #tinute #bluza neagra

Bluza neagra clasica: 3 tinute stilate

Orice iubitoare de moda trebuie sa aiba in garderoba sa o camasa clasica de culoare neagra, deoarece acest obiect vestimentar se poate asorta in zeci de combinatii. Nu trebuie sa mergi neaparat la o intalnire de afaceri pentru a imbraca o camasa, ci poti crea tinute uimitoare pentru orice moment al zilei.

Iata 3 moduri diferite in care poti purta eleganta si versatila camasa neagra!


1. Tinuta sport-eleganta

Pentru zilele reci de iarna, opteaza pentru o tinuta sport-eleganta, in care poti combina articole vestimentare cu texturi si culori diferite. O combinatie extrem de interesanta, in care camasa neagra este vedeta, este cea in care o porti alaturi de o pereche de jeansi skinny de culoare rosie.

Incalta-te cu o pereche de ghete sport cu paltforma, cu strasuri aplicate si pe deasupra poarta o geaca matlasata fara maneci. Indrazneste sa porti geaca intr-o culoare tare, precum albastru de Monaco si nu uita de accesorii! Cerceii, bratara argintata si o geanta sport, model de postas sunt o alegere interesanta, nu crezi?


2. Tinuta smart-casual

Pentru un look lejer si ingrijit, potrivit unei zile de lucru la birou, alege o tinuta smart-casual, in care camasa neagra se poarta pe dedesubtul unui pulover tricotat. Aceasta alaturare atrage atentia in partea superioara a corpului, iar efectul optic este unul deosebit.

Imbraca o fusta clopot cu imprimeu floral, iar in partea de sus alege sa porti o camasa eleganta de culoare neagra, peste care imbraci un pulover tricotat, de culoare violet. Tinuta se accesorizeaza perfect cu o pereche de cercei statement din pene de paun si un inel auriu cu piatra de culoare verde-smarald.

Incalta-te cu o pereche de pantofi cu toc, mizand pe un joc al culorilor - fie alegi incaltaminte asortata cu accesoriile(verde), fie te inspiri din culorile de pe imprimeul floral al fustei. Aici ai mana libera!


3. Tinuta rock-chic

Te pregatesti sa iesi cu fetele in oras? Banala camasa neagra te scoate si de aceasta data din incurcatura! Poarta camasa usor descheiata (ca sa se observe colierul auriu statement), alaturi de o pereche de colanti negri si pantaloni scurti crem. Botinele cu tinte si un clutch negru iti vor completa firesc outfit-ul pentru distractie.



Sursa foto: nastygal.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare