Pentru ea

#blana #haine toamna #sezonul rece # toamna iarna 2011 #haina de blana

Blana, tendinta principala a sezonului rece 2011

Pentru noul sezon, creatorii de moda pun un accent important pe extravaganta si lux, asadar ofera mare atentie detaliilor si asigura-ti o nota sofisticata in garderoba. Poti face acest lucru adoptand tendinta principala din aceasta iarna: blana .

Incearca sa dai o sansa variantei eco, intrucat piesele de vestimentatia din zilele noastre au o textura si un aspect extrem de fidel cu cel al blanii naturale.

 

Ce poti sa alegi


Noul sezon pune stilul pe primul plan, asa ca pregateste-te sa-ti descoperi latura aristocrata in aceasta iarna, care sa te ajute sa iesi in evidenta si sa te simti o adevarata lady.

Blana si-a mentinut de-a lungul istoriei rolul de emblema a luxului, astfel ca nu ne surprinde omniprezenta sa in sezonul rece.

Totusi, iarna 2011-2012 cere mai mult ca niciodata prezenta acesteia, atat in varianta naturala cat si in varianta artificiala.

Nu ezita sa adopti aceasta tendinta in accesorii, veste sau haine elegante lungi sau scurte, in functie de preferintele personale.


Foto: becomegorgeous.com

In ceea ce priveste cromatica, orice nuanta este permisa. Pentru un look clasic, elegant, alege blana in culori "traditionale" - negru, maro sau crem.

Pentru o imagine extravaganta, moderna si de efect, designerii iti propun culori aprinse , precum fuchsia, mov, rosu puternic, turcoaz sau galben pui.

Hainele de blana in degrade sunt o alta tendinta fierbinte a iernii, in special cele in nuante extrem de feminine:

Foto: becomegorgeous.com

Poarta blana in combinatie cu orice tinuta, de la fuste si rochii pana la pantaloni, cata vreme iti reflecta individualitatea.

 

Alternative


Nu este nevoie sa fie intreaga haina confectionata din blana. Cateva detalii "blanoase" pot crea acelasi efect de opulenta.

Daca nu esti mare iubitoare de blanuri, dar vrei totusi sa fii "in tendinte", orienteaza-te spre accesorii: genti , caciuli, gulere, manusi sau, mai nou, accesorii inedite pentru par.

La fel, cizmele si ghetele de iarna cu aplicatii din blana raman must-have-uri pentru aceasta iarna, astfel ca poti folosi linistita achizitiile facute in anii trecuti fara sa risti o gafa in materie de stil.

Foto: becomegorgeous.com


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare