Pentru ea

#Black Friday haine #black friday #reduceri Black Friday #Black Friday romania

Black Friday cu reduceri de pana la 65% la haine pentru femei

 

Black Friday, cea mai asteptata perioada de shopping din an, debuteaza in magazinele Sense din Bucuresti si din tara, si online, cu reduceri cuprinse intre 20% si 65% la o selectie generoasa de piese din colectia toamna-iarna 2019. Intre 14 si 19 noiembrie 2019, clientii Sense beneficiaza de oferte speciale si discount-uri de neratat la articole vestimentare al caror design este semnat de catre Andreea Tincu, realizate exclusiv din materiale premium si produse cu drag si pasiune in Romania.

La Sense reducerile de Black Friday nu dureaza doar o zi, ci o saptamana intreaga, astfel incat lista de cumparaturi poate fi pusa la punct in tihna si fara presiunea timpului. Cu un singur amendament, insa: stocurile sunt limitate si exista posibilitatea ca in functie de numarul cererilor, anumite piese sa se epuizeze rapid. Ce merita insa sa cumperi de Black Friday la Sense, chiar daca teoretic nu ai nevoie de ceva anume in garderoba? Iti recomandam cateva articole vestimentare in care poti investi cu ochii inchisi, dat fiind ca le vei purta cu succes sezoane la rand si integra in nenumarate styling-uri office, casual sau pentru ocazii speciale:

Puloverele extraordinar de confortabile si de o calitate superioara, realizate din fir cu lana si alpaca, disponibile intr-o gama variata de culori (acum cu -25% discount).

Bluzele si camasile office din bumbac sau vascoza premium, in nuante neutre sau pastel, care pot fi purtate atat cu fuste clasice, cat si cu pantaloni slim/drepti sau cu fuste plisate (acum cu -30% reducere).

Fuste creion din bumbac plin, in culori versatile atat pentru birou, cat si pentru tinute smart-casual (redus cu -30%).

Rochiile elegante din catifea premium, excelente pentru petrecerile de final de an si pentru ocaziile festive (reducerile sunt cuprinse intre -40% si -65%).

Campania de BLACK FRIDAY SENSE se deruleaza in perioada 14-19 noiembrie 2019, in magazinele fizice din Bucuresti si din tara si online pe www.fashionsense.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului