Pentru ea

#cadou #craciun #bijuterii

Bijuteriile personalizate - cadoul perfect pentru un Craciun cu adevarat fericit!

Inca putin si intram oficial in prima luna de iarna si poate cea mai asteptata de noi toti, decembrie, luna cadourilor, luna lui Mos Craciun! Desi vremea de afara inca nu s-a inasprit atat de tare, multi dintre noi au intrat deja in spiritul Craciunului. Unii chiar au profitat de reducerile de Black Friday sa bifeze cateva cadouri de pe lista lunga.

Si pentru ca sigur ai multe lucruri de cumparat si cadouri de impachetat, cel mai bine ar fi sa te apuci din timp, asta ca sa nu te ia Craciunul prin surprindere!. Si daca ai o familie numeroasa, sacul mosului trebuie pregatit la vreme buna, cand inca te mai poti gandi si razgandi, ca nu cumva sa dai gres sau sa omiti pe cineva.

Daca vrei cu adevarat ca persoana speciala din viata ta, fie ea sora, mama, prietena sa iti aprecieze cadoul, acum o poti surprinde cu ceva pe gustul ei, o bijuterie personalizata. Acum ca misiunea e pe jumatate rezolvata, apare marea intrebare: Cum sa o personalizezi?

Ca sa fii iar sigura ca nu dai gres, bijutierii de la BijuBox.ro iti vin in ajutor cu cateva idei dupa care te poti ghida in alegerea bijuteriei potrivite.

Numele ei

Ar putea parea prea simplu sa-i oferi o bijuterie cu nume, dar se stie ca femeile, au aceasta atractie fata de nume. Fie ca este vorba de numele propriu sau al unei persoane dragi, alint sau o porecla hazlie, toate ni se par atragatoare, deorece poarta cu ele o anumita semnificatie. Acum poti opta pentru colierul din arginit Ivona, pe care il poti personaliza cu orice nume doresti, ori colierul tip salba Raya, pentru iubitoarele stilului vintage. Daca iti doresti o varianta minimalista, dar extrem de finuta si eleganta, colierul Nomine este modelul perfect. Acelasi model il poti gasi si sub forma de bratara, la fel de delicata si atragatoare.

Semnul zodiacal

Zodiacul joaca un rol destul de important in viata femeilor. Este un prevestitor onest si intotdeauna aduce un strop de magie in viata lor. Daca vrei sa transformi acea magie intr-un cadou de Craciun, opteaza pentru colierul Amelie din argint, personalizat cu semn zodiacal. La fel de interesant, dar cu o tenta mai sofisticata, este colierul Destiny, tot din argint, insa personalizat cu constelatiile specifice zodiilor. Pentru o iubitoare de bratari, poti alege modelul Premium din piele impletita si banut din argint sau modelul Destiny, personalizat cu constelatii. Ambele sunt super chic si dau acea nota de eleganta specifica femeilor.

Marca unei fiinte dragi

Atunci cand alegi bijuteria potrivita pentru persoana speciala din viata ta, te poti gandi la acea fiinta care ii aduce mereu zambetul pe buze.

In cazul proaspetelor mamici, poate fi bebelusul care le umple inima de fericire. Pentru acestea, o alegere potrivita ar fi colierul Silvia, din argint, cu banut personalizat cu mama si bebe, sau bratara My Kid, personalizata cu nume si talpite de bebelus. Ambele modele sunt bijuterii extrem de finute, iar mesajele si emotiile pe care le transmit cu siguranta ii vor aduce o mare bucurie proaspetei mamici.

In cazul mamicilor mai experimentate, fiinta cea mai draga poate fi scolarul hazliu, ori adolescentul rebel. Pentru o astfel de mamica, poti alege modelul Mom din argint, cu banut in forma de inima, personalizat cu mama care isi tine pruncul in brate. Poti opta pentru varianta de colier sau de bratara, ambele bijuterii sunt la fel elegante si finute.

Pentru mamicile de patrupezi, o fiinta draga poate fi prichindelul blanos si dragalas, care fuge prin toata casa. In cazul lor, o bijuterie potrivita ar fi colierul Bruno din argint, cu talisman in forma de labuta sau colierul Paw Lover, in forma de inima, personalizat cu labuta. Aceleasi modele le poti gasi si in varianta de bratara, asa ca alegerea iti apartine.

Simbolul care o defineste

Femeile, de regula, au o atractie si o curiozitate extrem de mare fata de simboluri. La fel ca in cazul zodiacului, simbolistica lucrurilor aduce un strop de magie in viata lor, iar interpretarile care apar odata cu simbolurile le stimuleaza foarte mult creativitatea.

Daca inca esti nesigura in privinta cadoului pentru persoana aceea speciala, poti tine cont de aceasta latura a femeilor si cu siguranta nu vei da gres. Poti opta pentru colierul Saray, din argint, personalizat cu nume – o bijuterie super apreciata in randul femeilor, datorita formei sale de infinit, sau poti alege colierul Snowflake, din argint, cu pandativ in forma de fulg, sa fii in tema cu sezonul rece.

Colierul Star, din argint, personalizat cu cristal Swarovski, cu stea si luna este perfect pentru persoanele nocturne, dar in acelasi timp poti opta si pentru varianta cu soare si luna, colierul Bright, tot din argint, care se potriveste mai bine persoanelor cu spirit diurn. Iata o alte idee dupa care te poti ghida!

Alege BijuBox.ro cand vrei sa oferi un dar unic pentru o persoana unica! Daca inca stati pe ganduri, nicio grija, mai aveti timp sa va ganditi si sa va razganditi pana ce va decideti. Important este sa incepeti din timp! Descopera colectiile de bijuterii pe www.bijubox.ro si alege cadoul perfect!

Preturi:

Destiny - Colier argint 925 personalizat cu constelatii -151,99 lei

Snowflake - Colier argint 925 cu pandantiv Fulg -134,99 lei

Bruno - Colier din argint cu talisman labuta – 154,99 lei

Bright- Colier din argint personalizat - Soare si luna – 154,99 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului