Pentru ea

#rochii sacou #rochii tip sacou #rochii

Arata spectaculos intr-o rochie de tip sacou!

Evenimentele de seara sunt intotdeauna un motiv bun pentru a etala cele mai frumoase tinute. Indiferent de tipul evenimentul, bunul gust si respectarea dress-code-ului sunt de baza. Iar daca nu exista un dress-code stabilit de dinainte, alegerea unei tinute in concordanta cu evenimentul nu ar trebui sa fie foarte dificila. In ziua de astazi, informatia se gaseste la tot pasul: este suficient sa cautam pe internet idei de tinuta pentru un anumit tip de eveniment si vom modele pentru inspiratie.

Iar cand vine vorba despre doamne, majoritatea opteaza pentru rochii de seara. Trebuie sa stiti ca si tinutele cu pantaloni pot fi spectaculoase pentru un eveniment de seara si chiar ati putea iesi in evidenta intr-un mod pozitiv daca indrazniti sa purtati o astfel de tinuta. Si daca totusi va doriti o rochie, insa nu vreti una clasica, ce ar fi sa incercati o rochie tip sacou? Cu siguranta ati auzit de acest concept tot mai popular in ultimii ani si daca ii acordati o sansa, o sa ramaneti placut surprinse de rezultat.

Rochia tip sacou este eleganta, insa are o nota de „rebeliune”. Persoanele care aleg aceste rochii se supun unui anumit dress-code, insa ii aduc o imbunatatire. O femeie care poarta o rochie tip sacou nu poate trece neobservata, mai ales ca este nevoie si de o anumita atitudine pentru a purta o astfel de tinuta. Si nu va faceti griji: veti avea atitudinea potrivita inca din primele clipe in care veti purta rochia, pentru ca o sa va simtiti feminine, puternice si in pas cu moda.

Rochiile tip sacou pot fi purtate atat simple, doar cu o lenjerie intima simpla, de calitate pe dedesubt, dar si cu un sutien sau cu o bustiera din dantela, care sa fie foarte putin la vedere. Puteti alege lenjeria si in functie de tipul evenimentului la care veti participa. In continuare o sa va prezentam cateva rochii tip sacou, rochii de seara spectaculoase si pe care cu siguranta o sa le vreti in garderoba voastra.

Rosul nu se va demoda niciodata, asa ca este bine sa aveti in garderoba o rochie rosie, indiferent de tipul acesteia. Recomandarea noastra este o Rochie tip sacou MBG rosie cu pliuri la maneca. Este superba si iese in evidenta datorita manecilor deosebite si datorita nasturilor. Cu siguranta o sa va simtiti frumoase si veti primi complimente pentru purtarea acestei rochii.

Nici rochiile albe nu se vor demoda niciodata, asa ca o Rochie de seara alba scurta tip sacou va fi intotdeauna o alegere buna. Are manecile decupate, pentru un plus de eleganta si o nota distinctiva si are aplicate franjuri delicate. Cu siguranta o sa indragiti rochia aceasta.

Iar daca vreti o rochie cu adevarat eleganta, pentru un eveniment special, alegeti o Rochie Escape tip sacou neagra. Are o textura de stofa, cu detalii florale, iar nasturii aurii sunt cei care ,,indulcesc” toata tinuta.

Speram ca v-au placut propunerile noastre de rochii tip sacou si ca veti alege cel putin una pentru un viitor eveniment la care veti fi invitate.

Sursa foto: unsplash.com

Advertrial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare