Pentru ea

#stil #tinute vedete #tendinte primavara-vara 2012 #aparitii vedete primavara

Aparitii de primavara chic in randul vedetelor

Paseste cu dreptul in sezonul cald 2012 si inspira-te din cele mai chic aparitii ale vedetelor in aceasta primavara. Previziunile de stil pentru anotimpul fierbinte al anului in curs sunt seducatoare, colorate variat, diversificate si gata sa te cucereasca fara echivoc.

Nicaieri nu sunt mai vizibile cele mai proaspete tendinte ale industriei de moda decat in aparitiile chic ale vedetelor de la evenimente speciale. Priveste si ia notite, pentru a te pregati ca la carte sa fii in voga, in stil hollywoodian.

Katy Perry - blocurile de culori

Adopta cu succes aerul modern si trendy adus de blocurile de culori in tinutele tale, asa cum a reusit sa o faca nonconformista Katy Perry la petrecerea premergatoare galei Grammy. Pentru a copia stilul, combina similar nuante aprinse si indraznete, precum galbenul neon, albastrul, rosul, turcoazul sau rozul vibrant.

Isabelle Fuhrman - oja aprinsa

Primavara inseamna renastere, iar acest lucru trebuie sa se vada si in manichiura ta odata cu instalarea temperaturilor ridicate. Urmeaza exemplul actritei Isabelle Fuhrman si coloreaza-ti unghiile in verde neon, albastru marin, roz tipator sau chiar toate trei variantele in acelasi timp.



foto : ehow.com

Michelle Williams - pantalonii scurti eleganti

Pantalonii scurti eleganti sunt cel mai nou must have al verii, iar actrita Michelle Williams a stiut acest lucru cu cateva luni in urma, cand a ales aceasta tinuta inedita la premiile cinematografice Independent Spirit Awards 2012. Nu este necesar sa te rezumi la clasicul negru, ci incearca si nuante mai calde, pentru o imagine mai delicata.

Sarah Jessica Parker - dantela transparenta

Vedeta productiei de succes "Sex and the City", Sarah Jessica Parker, iti mentine statutul de reper in moda, in ciuda trecerii anilor. Artista a stralucit la prezentarea brandului Louis Vuitton de la Saptamana Modei din Paris cu o bluza din dantela transparenta extrem de chic.

Poti incerca acest stil fara rezerve cu absolut orice nuanta preferi, insa asigura-te ca lenjeria pe care o porti dedesubt iti confera un look elegant, nu si vulgar.



Foto: ehow.com

Mollie King - blugii albi

Sezonul cald 2012 aduce in prim-plan clasicii blugi albi, pe care cantareata Mollie King ii poarta
cu un pulover diafan si botine maro. Pentru aceeasi impresie reusita, alege o jacheta din denim alb, la fel de populara in randul tendintelor in curs.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului