Pentru ea

#stil feminin #andreea tincu #colectia toamna iarna 2013

Andreea Tincu propune veselie si culoare pentru toamna-iarna 2013

Acasa.ro iti prezinta cele mai noi colectii ale designerilor romani, dar si internationali pentru a fi mereu in pas cu moda. In fiecare luni este zi de fashion, asa ca nu rata cele mai interesante si noi informatii despre moda, pentru a fi mereu in pas cu ultimele tendinte. Astazi iti prezentam colectia toamna-iarna 2013 a creatorului de moda Andreea Tincu&Sense, care propune culori indraznete si tinute extravagante, ce emana atat feminitate, cat si masculinitate, tinute ideale pentru femeile mereu sic si indraznete.


O toamna vesela, plina de culoare

Anul acesta, Andreea Tincu lasa deoparte monotonia si sobrietatea, in detrimentul combinatiilor de culori vii, cromatica ce emana eleganta inca de la primul impact vizual. Siluete fine, croieli bine determinate si precis trasate sunt propunerile designerului Andreea Tincu.

Tesaturile si materialele sunt in concordanta cu cromatica. Andreea Tincu recomanda pentru toamna-iarna 2013 materiale pline de finete, precum lana cu casmir, voalul sau matasea, ce pun in evidenta femeia matura si scot in evidenta tinutele pline de farmec. Accesorizarea outfiturilor propuse de Andreea Tincu este una simpla, insa de efect, cu elemente grafice delicate, precum punctul si linia.




Note jucause de toamna

Pentru a sparge monotonia zilelor ploioase si racoroase de toamna, Andreea Tincu vine si cu cateva accesorii inedite, inpirate din desenele animate Mickey Mouse. Aceste sunt realizate manual din materiale precum lemn, metal, plastic sau stofa.




Andreea Tincu, la cea de-a 16-a colectie

Colectia toamna-iarna 2013, denumita "The Girl with Stars", este cea de-a 16 a colaborare a Andreei Tincu cu Sense si, totodata, unul dintre cele mai longevive proiecte intre un designer si o fabrica de confectii din Romania. Prima colectie a debutat in anul 2007 si de atunci noul brand a reusit sa se impuna pe piata prin simplitate exprimata insa intr-o nota noua, inventiva si plina eleganta, ce vine in fiecare an cu cate 4 colectii noi. Tinutele Andreea Tincu&Sense le poti gasi pe site-urile www.andreeatincu.com, dar si pe www.fashionsense.ro.






Sursa foto: koolfly.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului