Pentru ea

#Incaltaminte online dama #Incaltaminte ieftina online #incaltaminte femei

Alege sa porti cele mai noi modele de incaltaminte!

Esti in cautarea unei perechi de pantofi cu care vrei sa surprinzi la urmatoarea petrecere pe care o ai in program? Doresti sa-ti cumperi ghetele care sa-ti completeze perfect outfit-urile de toamna?

Intra pe magazinul online Zibra.ro si acolo vei descoperi cele mai noi modele de incaltaminte femei. Ghete in trend, cu design modern care respecta adevarate stiluri vestimentare, pantofi eleganti cu toc inalt sau mediu potriviti pentru femeile stilate si multe alte tipuri de articole de incaltaminte cu care poti face impresie buna oriunde te-ai duce.

In sectorul de incaltaminte online dama, mentinem permanent un stoc destul de variat care sa satisfaca nevoile oricarei doamne si incercam mereu sa ramanem fideli trendurilor si sa aducem modele nou intrate pe piata . Am decis sa ne adresam publicului larg format din doamne si domnisoare cochete care iubesc sa-si etaleze tinutele si sa le dea intodeauna o nota aparte prin alegearea pantofului. Tocmai din aceasta cauza, magazinul se situeaza printre primele de pe piata care ofera incaltaminte ieftina online la preturi avantajoase.

Asadar, nu ezitati sa ne vizitati! Suntem online pe Facebook, unde comunicam constant cu clientii nostrii iar la telefon ne puteti contactat de luni pana vineri intre orele 8:30- 16:30. Comenzile online se fac direct din site, unde fiecare produs este descris in detaliu astfel incat sa va fie mai usor sa va hotarati.

O femeie care are in picioare pantofii potriviti poate fi o femeie de succes, plina de sperante si capabila de lucruri marete!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare