Pentru ea

#Larysa #rochii casual #stil feminin

Alege sa fii irezistibila in rochii casual Larysa!

Magazinul online Larysa.ro iti pune la dispozitie rochii casual de top, foarte comode si usor de purtat intr-o zi plina la job. Alege sa iti exprimi trairile si personalitatea prin vestimentatii in trend care sa porneasca de la aceste rochii casual pe care sa le accesorizezi corespunzator si sa le asortezi cu alte produse vestimentare din gama Larysa.

 

Rochiile casual Larysa disponibile aici sunt disponibile in multiple culori de materiale diferite ce pot sa fie purtate atat la o iesire in oras cat si la o zi la birou sau la o intalnire business.

Magazinul online Larysa iti pune la dispozitie rochii dama casual ce se potrivesc oricarei ocazii. Rochiile scot in evidenta feminitatea indiferent ca este vorba despre o rochie lunga, scurta, casual sau office.

Ele pot sa fie purtate indiferent de ocazie salvand orice situatie de dezorientare cand nu stii cu ce sa te imbraci. In concluzie, din dulapul tau nu trebuie sa lipseasca aceste rochii casual!

Echipa Larysa iti pune la dispozitie rochii la preturi senzationale:

  • Rochie midi din catifea bleumarin – Aceasta rochie din catifea este o tinuta vestimentara de birou care te va ajuta sa atragi privirile colegilor si te va face sa fii curajoasa si puternica.

Catifeaua nu se asorteaza doar in situatiile ocaziilor speciale ea merge purtata si zi de zi daca stii cum sa o accesorizezi. Lungimea rochiei este decenta, manecile sunt trei sferturi, iar croiala este vaporoasa, nu este o rochie tocmai stramta pe corp;

  • Rochie de zi vascoza cu motive traditionale – Este o rochie realizata din 50% vascoza, 45% poliester si 5% elasten, iar compozitia captuselei este 100% din bumbac.

Este o roche chic, moderna si are un aer elegant dar in acelasi timp te face sa te simti foarte vaporoasa si confortabila cand o porti. Maneca rochiei este scurta, fiind potrivita pentru zilele calduroase de primvara sau vara.

Croiala este dreapta, putin cambrata. Nu este o rochie mulata pe corp care sa scoata in evidenta formele provocatoare. Tocmai de aceea aceasta rochie merge purtata la birou. De asemenea, rochia se pliaza de minune si pentru iesirile in oras sau intalnirile de afaceri.

  • Rochie de zi grena cu broderie & cordon – Atunci cand ai zile aglomerate la birou sau cand planuiesti sa iesi la o plimbare in oras, bazeaza-te pe tipul acesta de rochie midi special creata pentru anotimpul de toamna.

Culoarea rochiei este perfecta cu zilele de inceput de toamna cand frunzele incep sa cada si natura este frumoas colorata.

Este o rochie lejera, putin evazata spre partea de jos, are decolteu in forma de V, manecile sunt trei-sferturi, iar in talie ai un cordon care se poate da jos.

Nu mai sta pe ganduri, alege marimea potrivita de rochii casual si bucura-te de ele! O sa te simti plina de incredere in fortele proprii!

Fabricate cu multa atentie si pasiune in atelierele Larysa.ro, rochiile de dama casual sunt cea mai moderna optiune pentru o femeie increzatoare!

Echipa Larysa iti ofera de asemenea sfaturi cu privire la decizia de a alege marimea si modelul care ti se potrivesc oferindu-ti consiliere vestimentara.

Transportul pentru comenzile care depasesc suma de 200 RON este gratuit oriunde in tara. Pentru comenzi te invitam sa ne contactezi la numarul de telefon: 0722.219.375

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare