Pentru ea

#ten #frumusete #ingrijire ten #cosuri # hidratare piele #ochi inflamati #buze uscate

Ajutor de urgenta pentru frumusete: 4 solutii rapide pentru ingrijirea tenului

Micile iritatii, cosurile sau ochii inflamati nu trebuie sa te impiedice sa arati exceptional la evenimentele la care urmeaza sa participi. Daca n-ai reusit sa iti faci somnul de frumusete si ti se pare ca fata ta nu are aspectul pe care ti-l doresti, tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de cateva trucuri care te-ar putea ajuta sa iesi din incurcatura. Iata cateva ponturi rapide de ingrijire pe care si vedetele de la Hollywood le folosesc!


1. Cum sa scapi de ochii inflamati

Aceasta problema apare destul de des daca nu dormi suficient, daca plangi sau daca petreci prea mult timp in fata calculatorului sau a televizorului. Pentru a scapa rapid de aceasta problema, make-up artistii vedetelor recomanda apa rece cu gheata. Asadar, inmoaie un servetel demachiant in apa cu gheata si pune-l pe ochi. Lasa-l sa actioneze 1-2 minute si vei observa o imbunatatire semnificativa.

Pentru ca ochii tai inflamati sa nu iasa in evidenta, este indicat sa nu exagerezi cu machiajul. Foloseste nuante calde, precum maro sau bronz, si aplica un strat subtire de mascara.


2. Cum sa scapi de cosurile inestetice

Cosurile aparute inainte de evenimentele importante sunt adevarate batai de cap. Produsele de ingrijire a pielii te pot ajuta sa scapi de cosuri, insa nu atat de repede pe cat ti-ai dori. Stilistii vedetelor ofera un pont la indemana pentru a scapa de aceasta problema: solutiile penturu ochii rosii. Picaturile folosite pentru a scapa de ochii rosii te pot ajuta sa reduci din roseata cosurilor. Adauga fond de ten si esti gata de petrecere.


3. Cum sa scapi de buzele uscate

Scott Barnes, cel care se ocupa de look-ul cantaretei Jennifer Lopez, recomanda folosirea unei periute de dinti pe care sa pui balsam de buze si sa freci pielea aspra a buzelor. Astfel, vei scapa rapid de buzele uscate si vei fi gata pentru distractie.


4. Cum sa hidratezi rapid pielea

Pentru a scapa rapid de aspectul de piele uscata, poti alege sa folosesti produse cremoase cu actiune imediata, care sa ofere un plus de hidratare. In plus, poti folosi o lotiune bronzanta pentru zonele cele mai expuse la soare, precum pometi, frunte, barbie. La final, adauga un blush roz pentru a da culoare tenului tau si problema este rezolvata!

Sursa foto: stylecaster.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare