Pentru ea

# imbracaminte sala #sala #imbracaminte #stil feminin

Ai primit un carnet pentru sala, dar nu ai imbracamintea potrivita pentru exercitii? Vezi in ce ar trebui sa te imbraci!

 

Mersul la sala pentru prima data poate fi putin stresant. Nu este foarte clar cum sa te comporti si mai ales cu ce sa te imbraci. Prin urmare, merita sa aflii ce tinuta de dama combina perfect confortul cu stilul la moda si va asigura in acelasi timp si siguranta. Completarea imbracamintei de dama la sala

In primul rand, ar trebui sa fii atent la croiul tinutei, care ar trebui sa se potriveasca bine cu silueta. Una prea stransa iti va restrictiona libertatea de miscare. Pe de alta parte, una prea larga creeaza riscul de incurcare accidentala in picioare sau maneci. A doua problema este o tesatura potrivita, datorita careia transpiratia este eliminata spre exterior. Prin urmare, este mai bine sa renunti la bumbacul care este placut la atingere, deoarece absoarbe umezeala destul de repede. Un tricou transpirat nu este doar neplacut pentru organism, ci poate provoca si infectii. In cazul antrenamentului intensiv la sala, ar trebui sa utilizezi materiale sportive sintetice.

Elemente obligatorii ale imbracamintei de sala pentru doamne

1.Sutien sportiv

Datorita acesteia, bustul este asigurat de o buna protectie si este sustinut eficient. Cel mai bine este sa optezi pentru unul fara cusaturi pentru a nu risca aparitia iritatiei. De asemenea, ar trebui sa fie aerisit si flexibil. Cel mai bun este cel cu curele largi si o circumferinta potrivita.

2.Tricou pentru sala

Croiul sau trebuie ales in functie de gustul individual. Unele doamne prefera tricourile mai largi, in timp ce altele prefera un crop-top care dezvaluie abdomenul. Este important sa te simti confortabil si sa faci toate exercitiile fara probleme. Dupa cum am mentionat deja, tricourile din poliester functioneaza bine la antrenament, deoarece se caracterizeaza printr-un nivel scazut de absorbtie a transpiratiei si, in acelasi timp, garanteaza o ventilatie eficienta.

3.Pantaloni pentru exercitii

Jambierele sunt cu siguranta cele mai comode, si de preferat cele cu talie medie sau mai mare. Poti afla cat de important este croiul jambierelor dupa primele genoflexiuni. Vara, unele doamne aleg pantaloni scurti care trebuie sa aiba picioare care sa permita o gama completa de miscare si o banda elastica sau snur in talie.

4.Hanorac

Acest element de tinuta poate sa nu fie perfect pentru a face miscare la sala, dar se dovedeste a fi indispensabil la intrarea in sala, inainte ca muschii sa se incalzeasca si dupa antrenament.

Ce incaltaminte sa alegi la sala?

Desigur, cei mai potriviti pentru antrenament sunt pantofi sport de inalta calitate. Atunci cand ii alegi, acorda o atentie deosebita talpii, care ar trebui sa fie din cauciuc. Datorita acestui lucru, aceasta asigura stabilitate, chiar si la exercitii dinamice, nu exista riscul de alunecare, ceea ce ar putea duce la rani. De asemenea, merita sa verifici daca exista o talpa interioara de amortizare la pantofii de sport pentru a-ti proteja ligamentele si articulatiile de accidentari. Partea superioara respirabila, care previne transpiratia si supraincalzirea piciorului, influenteaza si confortul antrenamentului. Aspectul pantofilor sport se dovedeste a fi important – la urma urmei, chiar si in sala de sport, fiecare femeie vrea sa arate modern.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare