Pentru ea

#genti 2015 #modele genti #genti femei #stil feminin #genti

Top 6 genti pe care trebuie sa le ai in 2015

Geanta este accesoriul indispensabil al unei femei moderne. Acolo iti tii telefonul, cheile, agenda, oglinda, portfardul, portofelul, parfumul preferat, astfel ca fara geanta parca n-ai putea trai nici o zi. Iata gentile care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba anul acesta:

Geanta office

Femeia dinamica, cea care alearga zi de zi de colo-colo pentru intalniri, cand la birou, cand in oras, are nevoie ca de aer de o geanta potrivita. Daca te numeri printre ele, si mai esti si genul care poarta dupa ea nu o agenda, ci doua, nu un telefon, ci doua sau trei, atunci stii despre ce vorbim. Ai nevoie de o geanta care sa se potriveasca dress code-ului office, dar care sa fie si foarte incapatoare. Iti recomandam Geanta Irene. Este inalta si spatioasa, poate fi purtata de mana sau, atunci cand vrei sa ai mainile libere, pe umar. Are un design simplu si elegant, care se potriveste rigorii taieturilor unei tinute business, si o gasesti in magazinul online Adora in patru variante de culoare: negru, maro, roz si albastru. In plus, printr-o simpla comanda telefonica o poti primi rapid acasa, acum cu o reducere de 45%, la pretul de numai 99 de lei.

Pentru o tinuta si mai sofisticata, poti alege geanta din piele naturala Adelia, o poseta eleganta, confectionata din piele cu imprimeu de reptila. Are bretea si manere, fapt care o face usor de purtat in orice situatie.

Geanta casual

Un alt tip de geanta pe care trebuie sa il ai neaparat in garderoba este geanta casual, cea pe care o poti folosi zi de zi, la serviciu, ori seara, la o iesire in oras. O astfel de geanta "de cursa lunga", care iti va deveni aliatul perfect din zori si pana in seara, este geanta Paris. Este eleganta si comoda si se numara printre cele mai vandute genti ale magazinului Adona, fapt care spune multe despre importanta ei pentru tinutele tale. Este realizata din piele ecologica, intr-o combinatie delicata de doua materiale, unul foarte fin si unul cu model de piele de sarpe, iar cele patru compartimente, cu doua buzunare interioare, o fac extrem de practica. Intra acum pe site-ul www.adona.ro si o poti comanda la un pret foarte bun: 139 de lei.

Geanta plic

Fie ca iesi la o cina romantica in oras, la un spectacol de teatru sau participi la o gala importanta, ai nevoie neaparat de o geanta plic. Vorbim despre acele genti micute, delicate, in care poti purta o mini trusa de farduri pentru corectii de urgenta si in care trebuie sa mai pui telefonul si cardul. O astfel de poseta eleganta este geanta Rhea, din piele naturala. Este extrem de moderna datorita modelului matlasat, care reprezinta una dintre tendintele anului 2015, si are si o bretea dintr-un lant auriu, care o face foarte usor de purtat pe umar. Poti accesoriza cu ajutorul ei o tinuta de cocktail, dar si una de club.

De pe site-ul www.adona.ro poti alege si varianta mai ieftina, realizata din piele ecologica, insa la fel de frumoasa si de practica. Geanta plic Arabell se numara si ea printre posetele care fac furori in randul clientelor magazinului online Adona. Costa doar 129 de lei si, cu siguranta, se va dovedi o investitie extrem de utila.

Geanta colorata

Primavara, vara, toamna sunt sezoane pline de viata si de culoare si la fel trebuie sa fii si tu. Marii designeri au lansat pe podiumurile de prezentare posete in culori tari, dar si in nuante pastel. De aceea, un must have al garderobei tale il reprezinta si geanta colorata. La magazinul Adona vei gasi o gama variata de posete intr-o multime de culori, de la rosu, roz, fucsia, mov, la galben, maro, alb, albastru, verde sau negru, ce mai!, intreaga paleta de culori! Din acest motiv, gentile la moda anul acesta au devenit nu doar usor de purtat si de asortat, ci si foarte interesante.

Intra pe site-ul magazinului online Adona si consulta intreaga colectie de genti. Cu siguranta, cel putin una dintre ele va fi pe gustul tau. E suficient apoi sa faci comanda printr-un simplu apel telefonic si geanta pe care ti-o doresti va ajunge la tine in cel mult doua zile. La comenzile de peste 200 de lei, livrarea se face gratuit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare