Pentru ea

#stil #rochii de seara # rochii elegante #rochii revelion #e-ivory.ro # culori rochii

Rochii de revelion in blocuri de culori

Creatorii de moda promoveaza intens indraznetele blocuri de culori pentru toate tipurile de tinute in anul 2012, fie ca vorbim despre aparitii de zi sau de seara. Exceptie de la aceasta regula nu fac nici cele mai populare rochii de revelion, recomandate de stilisti pentru trecerea dintre ani tuturor iubitoarelor de moda.

Designerii au facut o adevarata pasiune pentru acest tip de asocieri cromatice, mai ales daca vorbim de rochii de revelion sau tinute potrivite pentru cele mai speciale ocazii. Nu trebuie sa respecti decat o regula simpla, aceea de a nu purta doua culori complementare simultan si nu mai mult de patru nuante tari in aceeasi tinuta.

In materie de rochii revelion, ai toata libertatea sa porti portocaliu cu rosu, mov cu verde, albastru cu turcoaz si alte asocieri considerate pana nu demult a fi nepotrivite. Iata cateva modele exceptionale de rochii revelion in blocuri de culori, menite sa te puna in valoare cu adevarat in noaptea dintre ani.

Rochia in combinatia neagru-fuchsia

O varianta inspirata pentru cele mai populare rochii pentru revelion in 2012 este combinatia eleganta si seducatoare de negru si fuchsia, redata intocmai de rochia de seara din colectia Faviana, intr-un model similar. Detaliile pretioase respecta si ele asocierea de culori, formand o unitate estetica de necontestat.



foto : e-ivory.ro

Rochia in combinatia auriu-roz pal

La fel de populare printre modele de rochii revelion sunt modelele cu blocurile de culori care asociaza nuante pale, precum auriul si rozul pastelat. Un model de referinta este rochia de seara din colectia Faviana, cu corset indraznet si fusta lunga, diafana, cu slit.



Foto: e-ivory.ro

Rochia in combinatia mov-gri

O alta combinatie in voga este blocul de culori format din asocierea movului cu seducatorul gri. Reusita acestei alaturari cromatice reiese din modelul rochiei de seara din colectia Jovani, disponibila pe e-ivory.ro. Franjurii in stil retro sunt, de asemenea, un element modern, care se inscrie in tendintele anului 2012.



Foto: e-ivory.ro

Bucura-te de o vizita la shopping virtual pe e-ivory.ro si descopera uimitoarele rochii revelion, potrivite pentru anul in curs.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului