Pentru ea

#stil #rochii #rochii nunta # rochii elegante #e-ivory.ro #rochiii de ocazie

Rochii de nunta potrivite pentru silueta ta

Silueta te poate impiedica, uneori, sa alegi rochii de nunta potrivite pentru constitutia pe care o ai. De aceea, este indicat sa tii cont de acest aspect, atunci cand pornesti in cautarea rochiei perfecte. Unele modele de rochii de nunta te pot ajuta sa-ti subtiezi talia si sa-ti alungesti picioarele.

Rochii nunta pentru talie de viespe

Daca ai o talie de viespe, adica foarte ingusta, te poti considera o femeie norocoasa, deoarece majoritatea modelelor de rochii de nunta ti se va potrivi manusa. Deoarece ai un corp intretinut cu exercitii fizice, cele mai potrivite rochii de nunta sunt cele care urmeaza linia corpului si au o lungime pana deasupra genunchiului. Odata ce rochia se muleaza pe tine, talia ta va fi evidentiata armonios. Noi iti recomandam o rochie din Colectia Jovani, disponibila pe siteul e-ivory.ro.



foto : e-ivory.ro

Rochii nunta pentru silueta "mar"

Daca ai o silueta "mar", adica ai talie nedefinita, umeri lati, piept generos, atunci este indicat sa optezi pentru rochii de nunta care pot ascunde aceste mici imperfectiuni. Pentru rochiile lungi, sunt indicate materialele vaporoase, pentru cele scurte, este recomandat sa alegi rochii cu volanase sau modele in forma de trapez. Un exemplu edificator sunt aceste rochii de nunta din Colectia Faviana.



Foto: e-ivory.ro

Rochii nunta pentru silueta clepsidra

Silueta clepsidra este visul oricarei femei. Acest tip de constitutie presupune talie ingusta, bust si solduri late, dar egale. Daca ai o silueta clepsidra, poti opta pentru rochii de nunta tip sirena. Gasesti o multime de rochii de nunta pe e-ivory.ro. Dintre toate, noi iti recomandam rochia rosie din Colectia Sherri Hill.



Foto: e-ivory.ro
 

Rochii nunta pentru silueta "baieteasca"

Silueta "baieteasca" se caracterizeaza prin bust si posterior mediu, solduri inguste si talie destul de putin evidentiata. Atunci cand alegi rochii de nunta, este indicat sa urmaresti ca talia si bustul sa-ti fie puse in valoare.

In Colectia Jovani gasesti o multime de modele potrivite siluetei tale. Noi iti recomandam rochii de nunta lungi, din materiale usoare sau rochii scurte, usor conice.



Foto: e-ivory.ro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare