Pentru ea

#stil #rochii nunta #rochii nunta sexy #modele rochii nunta #rochii nunta negre

Rochii de nunta negre, sexy si sofisticate

Alegerea unei rochii de nunta este foarte importanta, daca vrei sa fii admirata si laudata pentru optiunea ta vestimentara. Fie ca participi la nunta unei rude apropiate sau a unui prieten, cu siguranta iti doresti sa fii o aparitie de neuitat. Cu rochii de nunta negre nu poti da niciodata gres, mai ales daca le accesorizezi cu bijuteriile potrivite si cu un machiaj de seara special.

Deoarece alegerea unei rochii de nunta poate fi dificila, iti recomandam o lista de rochii negre, sexy si sofisticate, care iti vor pune in valoare silueta si linia corpului.

Rochii nunta negre, scurte

Modelele de rochii nunta negre, cu o lungime care se opreste deasupra genunchiului, iti evidentiaza silueta si iti pun in valoare picioarele. Pe siteul e-ivory.ro gasesti o multime de modele care te pot inspira. Noi iti recomandam rochii nunta negre, scurte, dintr-o tesatura deasa de matase, cu aspect lucios. Un astfel de model gasesti in Colectia Faviana 2012, disponibila pe siteul e-ivory.ro.



foto : e-ivory.ro

Rochii nunta - little black dress

Rochia denumita generic "little black dress" este o piesa vestimentara pe care orice femeie ar trebui sa o aiba in garderoba. Multe dintre aceste modele sunt potrivite ca rochii de nunta, dar pot fi purtate si la alte evenimente speciale, la petreceri si chiar in club. Modele elegante de little black dress gasesti in Colectia Jovani.

Noi iti propunem rochii nunta scurte, care urmeaza linia corpului si iti pun in evidenta bustul. Un astfel de model este disponibil pe siteul e-ivory.ro.



Foto: e-ivory.ro

Rochii nunta negre si lungi

Atunci cand cauti rochii de nunta, te poti orienta catre modele negre, lungi si vaporoase. Rochiile lungi se preteaza foarte bine la evenimente speciale, cum sunt nuntile, de aceea este indicat sa-ti achizitionezi si tu o astfel de piesa vestimentara.

Gasesti modele de rochii nunta negre si lungi in Colectia Jovani. Deosebit de elegante sunt modelele de rochii nunta asimetrice, pe un singur umar, cu detalii argintii.



Foto: e-ivory.ro

Rochii nunta negre, baby doll

Daca iti place sa iesi din tipare si sa fii unica, atunci poti alege rochii nunta negre, in stil baby doll. Scurte si bufante, aceste rochii sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a fi sexy, indrazneata si nonconformista.

Colectia Sherri Hill iti pune la dispozitie mai multe modele de rochii nunta baby doll. Noi iti recomandam o rochita scurta, cu mai multe straturi de tiul negru, pietre elegante si detalii roz in talie.



Foto: e-ivory.ro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare