Pentru ea

#stil #rochii de seara #rohii nunta #rochii de nunta #rochii moda 2012 #tendinte rochii 2012

Rochii de nunta in tendinte in 2012

Te-ai intrebat vreodata care sunt ingredientele unei petreceri reusite? Unul dintre cele mai importante este tinuta aleasa, care are darul de a te face sa te simti confortabil in propria piele. Daca nu ti-ai ales inca tinuta perfecta pentru petrecerile din urmatoarea perioada, iata cateva modele de rochii de nunta la moda in 2012 asupra carora te-ai putea opri!

Alegerea tinutei pentru petrecerile de peste an poate fi un demers dificil pentru orice femeie. Multitudinea de optiuni, dar si preferintele personale pot ingreuna considerabil demersul - nu si atunci cand gasesti rochii de nunta superbe, in tendintele anului 2012, intr-un singur loc: e-ivory.ro.

Rochii nunta orange

Tangerine a fost desemnata culoarea anului 2012, iar optiunea pentru aceasta nuanta vesela a facut loc si altor tonuri de portocaliu in colectiile marilor case de moda.

Cand vine vorba despre tinutele de seara, o rochie intr-o nuanta orange se va dovedi o alegere inspirata, menita sa te scoata in evidenta. Poti opta pentru o rochie lunga, care iti va oferi un plus de eleganta.

Rochia din colectia Faviana este din sifon, cu trandafiri aplicati si este disponibila in varianta orange si galben.



foto : e-ivory.ro

Rochii nunta cu imprimeu

Imprimeurile inedite, in combinatie cu nuante vesele si intense, constituie un alt trend in moda anului 2012. De asemenea din colectia Faviana, rochia din imagine reprezinta o alegere indrazneata, dar nu mai putin reusita, pentru o petrecere. Printre atuurile sale se numara imbinarea sofisticata a imprimeului animal cu nuante de verde si albastru.

Din sifon, rochia este lunga pana in pamant, pe un singur umar, cu despicatura in partea stanga.



Foto: e-ivory.ro

Rochii nunta metalizate

Un alt hit al anului 2012 sunt tinutele metalizate. Faviana iti propune o paleta generoasa de rochii de nunta de acest tip, de marimi si lungimi diferite, cu sau fara aplicatii.

Din colectia de rochii nunta metalizate Faviana, ai putea incerca o rochie scurta, fara bretele, acoperita cu strasuri si protejata de un voal discret din tul. O poti completa, in functie de nuanta (argintiu, auriu) cu accesorii asortate: bratari si cercei candelabru.

Foto: e-ivory.ro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului