Pentru ea

#wildfashion.ro #stil #magazin online #stil feminin #pantofi #sarbatori # pantofi dama

Pantofi perfecti pentru petrecerile de sarbatori de la wildfashion.ro!

Perioada sarbatorilor aduce cu ea nu doar mireasma de bucate aromate si cadouri de la Mos Craciun, ci si o multime de evenimente festive care necesita tinute adecvate. Te afli in cautarea condurilor perfecti pentru petrecerile de sarbatori? Wildfashion.ro iti propune o serie de incaltari ideale pentru petrecerile de sarbatori!

Ultimele saptamani din an reprezinta intotdeauna o perioada aglomerata. Intre timpul petrecut la birou si cel alaturi de familie, este important sa strecori si cateva clipe doar pentru tine si pregatirea personala pentru evenimentele specifice sarbatorilor de iarna. Cum timpul este atat de pretios, iar sarbatorile sunt tot mai aproape, profita de ofertele disponibile online si alege vestimentatia si incaltarile perfecte de pe wildfashion .ro! Aici vei gasi produse la preturi atractive care acopera o gama larga de preferinte si stiluri personale.

Pantofi de dama cu imprimeu animal

O alegere chic pentru petrecerea de Craciun sau de Revelion, pantofii cu toc inalt si imprimeu animal te vor transforma in senzatia serii! Incaltarile au toc de 12,5 cm si platforma interioara de 3 cm, fiind confectionati dintr-un material care imita pielea intoarsa.

Pantofii sunt disponibili in doua variante: imprimeu de leopard negru si imprimeu de leopard maro.



Pret: 99 lei

Pantofi de dama cu toc cui si tinte

O pereche de incaltari elegante si originale, pantofii de dama cu toc cui si tinte aplicate pot fi o alegere inspirata pentru un eveniment special de sarbatori! Pantofii sunt confectionati din piele ecologica, au toc cui de 14 cm si o platforma de 4 cm. Modelul este disponibil in varianta alb sau rosu.



Pret: 129 lei

Pantofi de dama cu pietricele

O optiune stralucitoare pentru noaptea de Revelion, pantofii cu pietricele au un toc de 12 cm si o platforma interioara de 2 cm. Sunt confectionati dintr-un material catifelat si sunt acoperiti in totalitate de pietricele sclipitoare. Aceasta pereche de pantofi inediti este disponibila in doua nuante: rosu si negru.



Pret: 104 lei
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului