Pentru ea

#tinuta #stil #stil marinaresc #marin #garderoba #bluze #dungi #imprimeuri

Adopta stilul marinaresc in tinuta ta

Stilul se intoarce in sezonul primavara-vara in si sufla puternic ca un vant de vacanta. Dungile verticale iti confera un aer fresh , tineresc, iar imprimeurile clasice precum ancora, scoicile, pestii si valurile marii, te introduc in atmosfera de vacanta. Specialistii in moda afirma ca stilul marinaresc se va impune ca tendinta de baza in vestimentatia estivala.

Cu siguranta in vara aceasta te-ai gandit ca este momentul sa-ti inoiesti garderoba cu doua-trei obiecte vestimentare. Asa ca, iata cateva sugestii din stilul marinaresc dupa care te poti inspira cand „te imbarci” la o cursa de shopping.

Bluze - Yo no soy marinero, soy capitan!

Daca iti plac vapoarele, marea si nisipul, atunci cu siguranta in garderoba ta trebuie sa se gaseasca o bluza inspirata din costumul matelotilor. Stilul marinaresc se poarta de foarte mult timp, iar designerii nu ezita an de an sa ii scoata in evidenta frumusetea. Indiferent ca optezi pentru o bluza cu maneca lunga sau pentru un tricou, pentru un model cu dungi albastre sau rosii, vei arata minunat si vei simti din plin adierea marii.

 

 

 

 

 

 

 Genti cu imprimeuri

Cu diverse accesorii in – ancore, snururi, noduri etc - gentile sunt la mare cautare in sezonul cald. Fie ca alegi pentru un model in dungi sau unul cu gauri in stilul plasei pescaresti, geanta XXL se dovedeste indispensabila pentru a depozita tot ce a-i nevoie cand mergi la plaja, la plimbare sau la shopping. In mod cert, daca vei aborda tema nautica vei fi in tendinte.

 

 

 

 

 

 

Rochii in dungi colorate

Noutatea din acest sezon in materie de rochii este faptul ca alaturi de cunoscutele dungi alb-negru, apar dungile in : rosu, verde, galben, portocaliu. In functie de preferinte poti opta pentru dungi mai subtiri sau dimpotriva foarte groase, insa intotdeauna temperate de alb. Se poarta indeosebi materialele naturale, cum ar fi bumbacul, inul, matasea, care lasa pielea sa respire. Rochiile pot fi accesorizate cu detalii specifice stilului marinaresc: noduri groase, funde si snururi. In aceasta tendinta poti avea atat o tinuta sport, dar si eleganta.

 

 

 

 

 

  • Bluzele marinaresti in dungi se pot asorta cu usurinta la o pereche de pantaloni sau o fusta alba, dintr-un material in care sa te simti confotabil la temperaturile ridicate (in sau doc). Marimea acestora depinde de preferintele tale.
  • O geanta in stil marinaresc poate fi asortata impreuna cu o curea in dungi, o esarfa sau cu o pereche de balerini din aceeasi tendinta.
  • In acest an, pe catwalk-urlie de moda designerii au un pus accent deosebit pe bleumarin electric. Acesta poate inlocui cu succes nuanta negru din tinuta ta intr-un sezon in care ai nevoie de veselie. Un articol pe care creatorii de moda l-au ridicat la rang de vedeta in colectiile lor este chiar bluza marinareasca, usor de recunoscut datorita dungilor orizontale, bleumarin si alb.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului