Pentru ea

#rochie #rochii #stil feminin #adelina pestritu #hainedama.ro #haine femei #rochii toamna iarna 2011

Adelina Pestritu va recomanda tinutele Fofy de pe www.HaineDama.ro

O aparitie eleganta si rafinata impresioneaza intotdeauna, astfel ca orice femeie trebuie sa-si completeze garderoba cu rochii speciale, adaptate tendintelor vestimentare actuale. Adelina Pestritu, vedeta apreciata pentru imaginea sa delicata, feminina si moderna, iti recomanda magazinul online www.HaineDama.ro pentru tinutele tale deosebite in anotimpul rece.

Un look spectaculos si aliniat trendurilor in curs nu presupune investitii financiare consistente, iar site-ul www.HaineDama.ro ti-o demonstreaza din plin. Vei gasi aici tot ce ai nevoie pentru a arata minunat cu orice ocazie, de la fuste, bluze, camasi, trenciuri si sacouri pana la rochii sofisticate si lenjerii intime sexy. Preturile te vor surprinde extrem de placut.

Iata ce alegeri vestimentare iti recomanda Adelina Pestritu pentru evenimentele importante din acest sezon:
 

Rochia din catifea Fofy

Catifeaua este materialul-vedeta al caselor de moda in aceasta perioada, menita sa-ti innobileze aparitia si sa-ti dea un aer artistocratic. Rochia din catifea Fofy, cu tiul si fermoar la spate, iti va flata cu siguranta formele si iti va asigura un look actual, incarcat de rafinament. In plus, modelul dezvaluie subtil linia decolteului si a spatelui, pentru un plus de senzualitate. Urmeaza exemplul Adelinei si asorteaza rochia cu o pereche de manusi din acelasi material si pantofi negri, clasici.



Pret: 169 ron
 

Rochia animal print Fofy

Imprimeurile sunt, fara doar si poate, cel mai important must-have al sezonului toamna-iarna 2011/ 2012 . Adelina Pestritu iti propune rochia din bumbac cu imprimeu de leopard Fofy, cu spatele gol, maneca lunga si umeri bufanti. Decolteul in linii drepte confera un aer sofisticat si elegant, pe cand lungimea care atinge linia genunchilor contureaza in mod armonios coapsele. O vei adora!



Pret: 135 ron
 

Camasa eleganta Fofy

Tinutele tale de birou sau pentru intalnirile de afaceri vor fi completate cu succes de camasa eleganta Fofy , cu maneci lungi si usor crete catre umeri, doua gulere rever, confectionata din bumbac in proportie de 95%. Gulerul inchis, dublu, in combinatia alb-negru, este un detaliu modern si original, care iti va scoate din anonimat orice aparitie importanta.



Pret: 90 ron

www.HaineDama.ro iti pune la dispozitie articole de imbracaminte de dama produse in Romania de designeri cunoscuti, precum Fofy, Artista Design ori Xara , la o calitate ireprosabila.

Livrarea se face la domiciliul clientului de catre curier in 24 de ore de la expedierea comenzii si poate ajunge la maxim 48 de ore pentru livrarea in zone rurale. Pretul transportului este de 19 lei, iar plata se face ramburs cand ridici coletul de la curier. O comanda de peste 250 de lei iti asigura livrarea gratuita.

Vizitand magazinul, poti comanda cu plata ramburs toate piesele vestimentare de care are nevoie garderoba ta, la preturi accesibile oricarui tip de buget. Daca te afli in Bucuresti, le poti achizitiona direct de la magazinul de prezentare din complexul comercial IDM Basarab et.1,stand.B22.,Sos. Orhideelor nr.31-33, sect.1, Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare