Pentru ea

#jeans #blugi #stil feminin # blugi vedete #tinuta vedeta

Adapteaza-ti blugii preferati mai multor tinute: vedetele te invata cum!

Starurile internationale precum Jennifer Aniston, Kim Kardashian, Kate Bosworth, Sienna Miller si Alessandra Ambrosio detin cate o pereche de blugi in care se simt excelent si pe care o includ in diversele tinute chic pe care le afiseaza. Adapteaza-ti si tu blugii preferati mai multor combinatii vestimentare si bucura-te de versatilitatea lor facand apel la imaginatie. Vedetele te invata cum.

Kardashian si Aniston nu mai vor sa renunte prea des la blugii lor masculini cu manseta, in timp ce Emma Stone isi pune in valoare frumusetea picioarelor suple purtand blugii sai skinny prespalati oriunde s-ar duce.

In acelasi timp, Sienna Miller isi transforma aparitiile in mod constant cu ajutorul unei veste din denim, pe cand Alessandra Ambrosio nu pleaca nicaieri fara geanta moderna si practica confectionata din acelasi material.

 

Jennifer Aniston


Fie ca-i poarta cu o geaca din piele, ghete clasice si esarfa sau ii asorteaza cu un maieu sexy semitransparent, Jennifer Aniston reuseste sa contureze un look casual-chic la fiecare aparitie publica cu ajutorul blugilor masculini, lejeri si cu manseta trendy.

Foto: stylelist.com
 

Claudia Schiffer

Topmodelul de talie internationala Claudia Schiffer isi pune in valoare formele perfecte purtand o pereche de blugi evazati, impreuna cu o camasa eleganta, una casual sau cu o jacheta feminina de oras.



Foto: stylelist.com
 

Emma Stone

Inalta si supla, actrita Emma Stone arata grozav in blugii ei pana prespalati, pe care ii poarta cu bluze cu maneca lunga, maieuri sau impreuna cu un cardigan tricotat lung, foarte feminin.



Foto: stylelist.com
 

Sienna Miller

Sienna Miller iti demonstreaza cat de mult poti beneficia de pe urma unei veste din denim bine alese, care sa se potriveasca de minune cu rochii vaporoase midi sau maxi, blugi sau bluze baby-doll si colanti.



Foto: stylelist.com
 

Alessandra Ambrosio

Topmodelul brazilian Alessandra Ambrosio isi asorteaza geanta preferata din denim cu pricepere, chiar daca o include intr-o tinuta cu jeans si vesta din blana sau o poarta impreuna cu o salopeta-pantalon chic, scurta .

Foto: stylelist.com
 

Fearne Cotton

Cine spune ca doar blugii clasici si banali se pot adapta cu usurinta mai multor tinute, se inseala. Fearne Cotton isi afiseaza cu mandrie blugii skinny intr-o nuanta extrem de actuala, rosul coral, impreuna cu paltoane elegante, sacouri si camasi trendy.

Foto: stylelist.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului