Pentru ea

#ceasuri femei #ceasuri #femei #ceasmania.ro

Accesorii in editie limitata, pentru femei speciale

Ne place atat de mult sa fim rasfatate, iar luna decembrie este perioada perfecta pentru a ni se indeplini toate dorintele, mai mult sau mai putin costisitoare. Pentru noaptea dintre ani trebuie sa ne achizitionam un accesoriu deosebit, care sa ne faca sa ne simtim asa cum suntem, speciale! Noua colectie de ceasuri de mana Guess in editie limitata este exact ceea ce cautam.

Guess Romania vine in intampinarea noastra cu deosebita colectie Romantic Rebel, o colectie special creata pentru petrecerile din sezonul de iarna. Astfel, culorile predominante sunt auriu si negru, folosite atat pentru bratari, cat si pentru designul din interiorul ceasului, pe cadran. Bratara poate fi din otel inoxidabil, auriu, sau dintr-o piele de cea mai buna calitate, cu textura fina, ce contine particule de sclipici. Cadranul la modelul Willow este confectionat din paiete si margelute, sub forma unor motive florale inedite , ce vor face ca purtatoarea acestui ceas sa fie in centrul atentiei si admiratiei prietenelor. Modelul Tribeca, de asemenea, este deosebit prin sclipiciul care se imprastie difuz pe toata suprafata cadranului, ducandu-ne cu gandul la constelatiile din Univers.

Detaliile care diferentiaza aceasta colectie tin de culoare, textura, design al cadranului, precum si materialele folosite in confectionarea acestor ceasuri in editie limitata.

Chiar daca colectia de ceasuri de mana contine modele editie limitata pentru doamne, si la categoria ceasuri barbatesti designerii Guess sunt generosi si ne pun la dispozitie modele extraordinare, asortate celor pentru doamne, pentru perechile ce vor sa isi sincronizeze trecerea timpului.

Recomandam ca accesoriile alese sa fie achizitionate din magazinele de specialitate autorizate, din marile centre comerciale de pe teritoriul intregii tari, cum sunt Be in Time, Splend’or, B&B Collection, Sabrini, Edifice si magazinele mono brand Guess sau, online, de pe Ceasmania.ro – site-ul distribuitorului Guess in Romania. Astfel veti avea siguranta unor produse originale, insotite de certificat de autenticitate si garantie pentru 2 ani.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare