Pentru ea

#toamna #stil #colier #cercei #esarfa #geanta #accesorii #bijuterii

Accesorii fantezie pentru stilul de toamna modern-retro

Femeile nu vor inceta niciodata sa fie frumoase. Sta in natura firii lor sa se descopere permanent si sa exprime acest lucru prin felul in care arata. Meli Melo -Paris iti vine in ajutor cu bijuterii si accesorii fantezie cu care sa-ti pui in valoare feminitatea trupului si stilul personal, in cel mai autentic mod cu putinta: modernitatea retro.

Imbinarea diverselor forme si culori in ceea ce priveste bijuteriile este in mare voga in acest sezon. Preluarea tendintelor care te pun in valoare si dezvoltarea acestora in functie de simtul tau estetic pot face din tine o femeie metropolitana.

Meli Melo–Paris aduce in prim-plan in acest sezon bijuterii si accesorii pentru o atitudine feminina nonsalanta, cu detalii urbane, moderne, suprapuse cu elemente „old fashion”.

Bijuterii fantezie moderne si retro in acelasi timp

Bijuteriile fantezie se poarta in mai multe straturi, predominand volumele impresionante. Definitorii pentru tematica modernitate-retro sunt colierele fantezie lungi, cu pandantive in forma de ceas sau alte modele originale, tip medalion.

Cerceii fantezie din acest sezon imita imprimeul ecosez , modernizat in prezent cu insertii de culori tari. De asemenea, bratarile XXL se deosebesc prin modele rafinate, pretioase.

Colier "roata cu spite"

Acest colier metalic de la Meli Melo-Paris are un pandantiv cu o forma foarte originala „roata cu spite”. In interiorul acesteia se gaseste un alt pandantiv mai mic, rotund, din plastic lucios. Lungimea colierului se poate regla in functie de preferintele fiecaruia. Pret: 9,99 lei

Cercei cu model ecosez

In sezonul toamna-iarna stofa ecosez se impune a fi purtata. Insa nu doar paltoanele beneficiaza de modelul in carouri, ci si bijuteriile. Meli Melo-Paris scoate la rang de vedeta cerceii metalici, cu interiorul imbracat in material textil, cu model ecosez. Pret: 19,99 lei

Bratara cu pandantiv

Pentru o tinuta simpla, un accesoriu impunator este exact piesa care lipseste. Meli Melo-Paris iti propune o bratara metalica, alcatuita din cinci lanturi si un pandantiv oval, cu email. Pret: 49,99 lei

Accesorii pentru sezonul toamna-iarna

Curelele simple au fost inlocuite in aceasta toamna cu brauri moderne, cu impletituri si gravuri inedite. Predomina gentile fantezie tip postas din materiale diverse si cu modele originale si sepcile ecosez de inspiratie militareasca. De asemenea, se poarta esarfele fantezie cu fir lurex sau cele care imita salurile grele, care sa infasoare gatul in mai multe straturi.

Curea stil brau

Talia este acum mai evidentiata ca niciodata, gratie unor curele stil brau, impunatoare prin dimensiune si design. Cureaua de la Meli Melo-Paris este alcatuita dintr-o combinatie de banda elastica si piele ecologica, cu imprimeu etnic in stilul gravurilor, la care este atasata o curelusa mica cu catarama metalica. Pret: 49,99 lei

Geanta tip postas

Pentru a aborda un look modern-retro cu siguranta ai nevoie de un accesoriu marcant: geanta . Meli Melo-Paris iti propune un model tip postat, dintr-o combinatie de material textil cu un imprimeu abstract si piele ecologica. Geanta este prevazuta cu un accesoriu de inchidere foarte interesant, alcatuit din doua bilute metalice. Pret: 49,99 lei

Esarfa cu model zig-zag

Completeaza-ti o tinuta sobra de serviciu, cu o esarfa din bumbac de la Meli Melo-Paris cu un model cu dungi in zig-zag. Esarfa este un accesoriu indispensabil in sezonul rece, atat pentru utilitatea sa practica de a te proteja de frig, cat si datorita aspectului extrem de feminin pe care il confera tinutei. Pret: 29,99 lei

CONCURS: Castiga accesorii in valoare de 100 lei de la Meli Melo-Paris

Stil acasa.ro impreuna cuMeli Melo-Paris te invita sa participi la concursul: „Castiga accesorii in valoare de 100 de lei de la Meli Melo-Paris”. Daca iti doresti o tinuta rafinata, cu siguranta ai nevoie de accesoriile potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Meli Melo-Paris si sa-ti alegi produsul favorit (cu link) legat de tema Modernitate-Retro si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: De ce ai optat pentru acel produs si ce inseamna pentru tine "modernitatea-retro"? Argumenteaza-ti cat mai bine alegerea facuta.

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

  • Vor fi premiate cele mai interesante doua raspunsuri!


Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 26 octombrie - 8 noiembrie. Castigatorul va fi anuntat, in data de luni 9 noiembrie atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatorii sunt utilizatorii acasa.ro: ella_mina si marcica. Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare