Pentru ea

#unghii #manichiura #oja #manichiura frantuzeasca #manichiura ombre

9 tendinte in manichiura vara aceasta

Daca vrei sa fii cu adevarat sic, trebuie sa ai mare grija si de unghiile tale, mai ales daca te pregatesti sa pleci in vacanta. Vara aceasta se poarta nuantele pastelate, manichiura ombre si culorile tari precum turcoaz, verde sau portocaliu. Iata cateva dintre tendintele verii 2013 in manichiura.

1 Manichiura ombre

Manichiura ombre, promovata chiar si de celebra cantareata Rihanna, se realizeaza prin aplicarea in degrade a lacului de unghii, in asa fel incat culorea sa fie cat mai intensa spre varfuri.

2 Manichiura turcoaz

Lacul de unghii turcoz este vedeta acestui sezon, asa ca nu ezita sa iesi din tipar si foloseste aceasta nuanta, mai ales daca te pregatesti sa pleci in vacanta la mare.

3 Manichiura pastel

Daca iti plac insa nuantele cat mai subtile, poti folosi cu incredere nuantele pastelate, deoarece sunt in mare voga vara aceasta. Aceste culori pastelate vor da un aspect foarte ingrijit si sanatos unghiilor tale si, in plus, le poti asorta la orice tinuta.


4 Manichiura mov

In vara lui 2013, trebuie sa incerci neaparat lacul de unghii mov, care iti va da o nota de mister si iti va da si un aer indraznet.


5 Manichiura aurie

Unghiile aurii sunt ultimul trend in ceea ce priveste manichiura. Merg de minune la o tinuta mai eleganta si mai ales pentru o petrecere la malul marii.

6 Manichiura portocalie

O alta culoare vedeta a verii 2013 este portocaliul. Aceasta nuanta este ideala pentru plaja, mai ales daca ai un bronz accentuat, deoarece acesta iti va pune in evidenta si mai mult manichiura.

7 Manichiura half moon

Chiar daca s-a purtat si in sezoanele trecute, manchiura half moon este si vara aceasta in tendinte si vine cu un suflu nou, cu linii ascutite si asimetrice.

8 Manichiura cu aspect geometric

Liniile verticale sau orizontale, tabla de sah, cercurile micute sunt in mare voga in acest sezon, asa ca nu ezita sa iti faci astfel de modele pe unghii.


9 Manichiura frantuzeasca restilizata

Manichiura frantuzeasca continua sa ramana in trend si vara aceasta, insa aduce noi nuante si proportii. Se folosesc culori tari pentru accentuarea varfurilor sau se traseza linii pe diagonala.




Sursa foto: perfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului