Pentru ea

#stil feminin #tinute office #tinute vestimentare #imbracaminte office

8 tinute vestimentare ideale la locul de munca

Cand vine vorba despre tinuta pentru care optezi la locul de munca, este important sa iti acorzi ragazul necesar pentru a face alegeri inspirate, intrucat vestimentatia poate dezvalui o multime de lucruri despre tine. Iata cateva piese vestimentare pe care le poti purta la locul de munca, care te ajuta sa te simti bine in pielea ta, sa fii eleganta si sa ai un look ingrijit.


1. Rochie in doua nuante

O alegere buna pentru zilele calduroase de vara este o rochie cu imprimeu, vaporoasa si, in acelasi timp, eleganta. Nu doar ca te vei simti confortabil pe parcursul zilei, dar vei obtine si un look excelent.


2. Rochie clasica

Stilul clasic este oricand o alegere inspirata pentru o tinuta la locul de munca. O rochie scurta, dreapta, este potrivita pentru o zi la birou.


3. Rochie in dungi

In acest sezon se poarta dungile, atat pentru stilul casual, cat si pentru cel office. Asadar, alege o rochie in dungi si vei fi in pas cu moda si in timpul orelor de program!


4. Rochie colorata

La locul de munca nu este neaparat nevoie sa te imbraci in culori inchise pentru a obtine un look decent si elegant. O rochie frumos colorata poate reprezenta o buna optiune pentru un outfit armonios. In acest sens, poti alege o rochie intr-o combinatie de culori placute, precum verde smarald, crem si foarte putin albastru.


5. Sacou pastel

Sacourile sunt recomandate, daca vrei sa porti o tinuta eleganta. Un sacou pastel asortat cu o camasa alba si pantaloni negri te vor ajuta sa te simti confortabil la locul de munca.



In cazul in care politica firmei unde lucrezi iti permite, poti asorta sacoul si cu o preche de jeansi si un tricou simplu.


6. Cardigan elegant

Pentru zilele racoroase, poti opta pentru un cardigan elegant care sa iti completeze tinuta. Alege culoarea jachetei in functie de stilul vestimentar care te caracterizeaza si de politica vestimentara impusa de firma unde lucrezi.


7. Bluza de matase

Potrivit creatorilor de moda, in aceasta vara din garderoba unei femei nu ar trebui sa lipseasca bluzele din matase. Vaporoase si elegante, acestea pot fi purtate si la locul de munca.




8. Fusta cu talia inalta

O alta alegere pentru tinuta office este si fusta cu talie inalta. Aceasta piesa vestimentara iti scoate foarte bine in evidenta formele si te ajuta sa fii eleganta si gratioasa.



Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului