Pentru ea

#stil feminin #garderoba #sarbatori #garderoba sarbatori

8 piese pentru garderoba de sarbatori 2012/2013

Tinuta de sarbatori este punctul de atractie al activitatilor din aceasta perioada, deoarece fiecare femeie isi doreste sa arate spectaculos in noaptea dintre ani sau la petrecerea firmei.

Daca nu te-ai mobilizat si nu stii ce tinuta vei purta de sarbatori, noi am facut o selectie cu cele mai importante piese din garderoba, in jurul carora iti poti construi un outfit fabulos.


1. Jacheta tuxedo

Jacheta tuxedo este un must-have in sezonul rece, iar designerii recomanda aceasta piesa femeilor cu personalitate, care nu se tem sa iasa in evidenta. Poarta jacheta alaturi de o rochie de dantela si vei atrage ca un magnet privirile celor din jur.


2. Colierul din perle

Bijuteriile cu perle veritabile nu se demodeaza niciodata, iar sezonul rece pare sa fie momentul in care acestea reinvie. Poarta perlele langa o tinuta din material pretios, precum catifeaua. Vei emana un aer de rafinament si senzualitate.


3. Bratara aurie

Designerii prefera accesoriile masive in sezonul 2012/2013. Alege cu incredere o bratara groasa cu design abstract sau model dantelat.


4. Camasa alba

Oare mai este necesar sa iti spunem ca aceasta piesa clasica de vestimentatie nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba? Pentru petrecerile de la sfarsit de an, mizeaza pe materiale pretioase, precum matasea sau satinul.


5. Incaltamintea metalizata

Incaltamintea in nuante metalizate este alegerea perfecta pentru o iesire in club alaturi de o gasca vesela de prieteni. De la platforme, pana la botine cu toc inalt sau balerini sofisticati - totul e permis!


6. Puloverul cu imprimeu nordic

Pentru masa de Craciun alaturi de cei dragi, alege un pulover cu imprimeu nordic. Mizeaza pe culorile tari si nu uita sa alegi croiala care ti se potriveste!


7. Fusta creion de catifea

Te mandresti cu o silueta de adolescenta? Atunci poti purta cu incredere o fusta creion de catifea sau velur. Stilistii recomanda lungimea clasica, deasupra genunchilor.

Mai mult decat atat, catifeaua este un must-have al sezonului rece 2012/2013!



Sursa foto:supersavvyme.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare