Pentru ea

#incaltaminte #ghete #botine #botine toamna

8 botine de toamna in tendintele sezonului rece 2012

Prima adiere racoroasa de la sfarsitul verii iti aminteste de reactualizarea garderobei, miscare ultra-necesara inainte de debutul sezonului rece. Si anul acesta ai nevoie cel putin o pereche de botine de toamna ultra-chic, adaptate tendintelor, comode si calduroase.

Daca esti curioasa asupra modelelor de botine la moda pentru sezonul toamna-iarna 2012, am pregatit cateva exemple care sa te inspire la urmatoarea sesiune de cumparaturi. Fii atenta la principalele tendinte si incalta-te toamna aceasta cu stil!

1. Botinele din piele cutata

Un model clasic, elegant, sobru si versatil sunt botinele din piele cutata. Materialul moale permite o deplasare confortabila, umezeala va sta departe de picioarele tale, iar posibilitatile infinite de a le asorta sunt si ele un avantaj notabil.



Foto: tenover6.com

2. Botinele cu franjuri

Stilul cowboy va fi mai in voga decat niciodata toamna aceasta, asa ca nu ocoli botinele cu design care respecta aceasta tematica: franjuri si sireturi, bot lung si tocuri patrate, medii.



Foto: madewell.com

3. Botinele elegante pana la glezne

Botinele elegante, care nu depasesc nivelul gleznelor, sunt foarte populare pentru sfarsitul anului 2012. Alege-le intr-o nuanta aprinsa, fermecatoare, pentru deplasari zilnice cu stil.



Foto: zara.net

4. Botinele cu catarame

Botinele din piele cu catarame, pentru deplasari lungi prin oras, sunt ideala in varianta "talpa plata" si bot rotund. In plus, acest model nu se demodeaza niciodata, semn ca vei face o investitie inteligenta, pe termen lung.



Foto: bloomingdales.com

5. Botinele cu talpa epa

Sigur ca popularele botine cu talpa epa nu puteau sa lipseasca din lista tendintelor, ele fiind preferate de milioane de femei din toata lumea. Pentru un strop de "chic", alege modele din piele intoarsa, colorate elegant in mov, burgundy, maron sau kaki.



Foto: net-a-porter.com

6. Botinele cu imprimeu animal

Vechile tendinte mor greu, cel putin in materie de moda. Veteranul imprimeu animal ramane la moda in aceasta toamna si se poarta inclusiv in designul botinelor.



Foto: lorisshoes.com

7. Botinele-mocasini

Modelul clasic al mocasinilor, cu franjuri si sireturi, a inspirat creatorii de incaltaminte sa creeze botine cu acelasi design elegant, clasic si sofisticat.



Foto: needsupply.com

8. Botinele colorate

In fine, botinele colorate vor fi, cu siguranta, la mare cautare in aceasta toamna. Alege tonuri intense de caramiziu, grena, verde menta sau rosu aprins.



Foto: hm.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului