Pentru ea

#corp frumos #vara #piscina #plaja #costum de baie

7 trucuri pentru un corp superb vara aceasta

Iti doresti sa fii in forma in acest sezon, doar-doar ajungi la piscina sau la plaja sa iti etalezi formele frumoase? Nu e deloc dificil, trebuie doar sa te ridici mai des de pe scaunul in care te-ai cufundat.

Chiar daca vara a inceput deja, nu e niciodata prea tarziu pentru a incepe exercitiile de modelare corporala. Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti pune in valoare frumusetea naturala:

1. Mergi intr-o excursie

Aerul curat iti sporeste buna dispozitie, dar iti ofera si mediul perfect pentru a face miscare cu costuri reduse. Asadar, pune-ti ghetele in picioare, ia cu tine o sticla cu apa si bucura-te de cateva ore in aer liber.

A fi in aer liber nu numai ca mareste dispozitia dvs. generala, dar va ofera un antrenament extrem de bun la un cost minim - daca este cazul. Deci, gasiti locul cel mai apropiat de drumetii, puneti-va pe adidasi, amintiti-va sa impachetati putina apa si bucurati-va de cateva ore in aer liber, luati in natura, in timp ce va tonifiti prada.

2. Fa cateva genuflexiuni

Genuflexiuni poti face oriunde, acasa, la birou, chiar si in lift, daca esti singura, evident. Profita de orice moment pentru a face cateva miscari. Iti vor tonifia muschii cambelor, coapselor si fesierii, astfel ca vei avea picioare superbe si un posterior de invidiat.

3. Danseaza

Zumba sau Kangoo Jumps sunt doar cateva dintre modalitatile in care poti face miscare pe ritmuri de dans. Include distractia in antrenament participand la astfel de sedinte. Poti, la fel de bine, sa urmezi cursuri de dans, fie ca e vorba despre dansuri populare sau de cele pe ritmuri latino, important este sa faci cat mai multe miscare.

4. Incordeaza-te

Fie ca stai la rand, la casa de marcat din supermarket, fie stai pe scaun, in fata computerului, incordeaza-ti muschii. Important este sa faci totul discret si nimeni nu se va prinde. Incepe prin a-ti incorda muschii dorsali, apoi continua cu fesierii, cu cei abdominali si incheie cu gamebele. Este un exercitiu pasiv extrem de util pentru modelarea corporala.

5. Mergi pe bicicleta

Nu trebuie sa fii profesionist pentru a te bucura de o plimbare cu bicicleta. Evident, nu te pune nimeni sa te inscrii la Tour de France, insa sa mergi la serviciu pedaland este o solutie ideala pentru a face zilnic miscare si a te bucura de un trup tonifiat.

6. Poarta tocuri

Pantofii cu toc purtati cat mai des posibil iti asigura nu doar o postura foarte frumoasa, ci iti tonifiaza si muschii gambelor, modelandu-ti perfect picioarele.

7. Gaseste-ti costumul de baie potrivit

Odata ce ti-ai pregatit corpul pentru plaja, nu uita ca trebuie sa ti-l pui in valoare cu ajutorul unui costum de baie potrivit. Trebuie sa stii oricat de bine ai arata, nu orice se va potrivi constitutiei tale. Probeaza cateva modele diferite si alege-le doar pe acelea care te fac sa arati precum o diva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului