Pentru ea

#stil #rochii vara 2012 #rochii vara #rochii albe # rochii albe vara 2012 # tendinte rochii vara

7 rochii albe ideale pentru vara 2012

Diafanele rochii albe sunt ideale pentru vara, iar versatilitatea lor este foarte bine cunoscuta de iubitoarele de moda de pretutindeni. La plaja, la birou sau la o iesire in club, aceasta piesa vestimentara delicata si feminina reuseste sa ofere un aer de seductie unic purtatoarei.

Iar pentru ca angelicele rochii albe sunt la moda in fiecare vara, anul 2012 aduce tendinte speciale, pe care le poti observa in exemplele de mai jos. Iata ce rochii albe se poarta in anotimpul cald anul acesta:

1. Rochia semitransparenta

Materialele retro, semitransparente, prin care se evidentiaza armonios formele, sunt ideale pentru iubitoarele de moda care nu se tem sa arate putina "piele". Alege motive florale, foarte populare in 2012, dar si extrem de flatante pentru chipul feminin.

2. Rochia alba cu dungi

Imprimeul in dungi orizontale este in voga vara aceasta, asadar nu te sfii sa-l porti cu rochia alba la evenimentele mai putin formale, care presupun o tinuta lejera. Acest tip de rochie este ideala pentru iesirile diurne in oras, plimbarile in aer liber, picnic si intalnirile romantice la apus.



Foto : refinery29.com

3. Rochia alba peplum

Vrei sa impresionezi privitorii la o ocazie speciala? Adopta senzualul stil peplum, in care piesele vestimentare adauga un plus de volum in zona taliei sau a umerilor. Rochia alba este extrem de potrivita pentru incercarea acestui stil inedit, gratie discretiei pe care o emana.

4. Rochia alba mini

Ei bine, rochia alba mini, perfect mulata, revine in tendinte si nu mai este considerata vulgara in vara anului 2012. Ai grija, totusi, ca lungimea ei XS sa fie echilibrata de un decolteu rotund inalt, pentru a nu transmite un mesaj prea deochiat.



Foto: refinery29.com

5. Rochia alba cu croiala inedita

Rochiile albe cu croieli inedite si barete prinse in moduri originale sunt un must have vara aceasta. Incearca un model din matase, cu detaliu crosetat la baza bustului si barete prinse in spatele gatului, astfel incat umerii sa poata fi mangaiati in voie de razele blande ale soarelui.

6. Rochia alba "camasa"

Rochia-camasa a fost extrem de populara primavara aceasta si isi mentine farmecul si in perioada verii. Poart-o la birou, la intalnirile de dupa-amiaza sau la shopping, pentru un look modern, elegant si foarte fin.



Foto: refinery29.com

7. Rochia alba eleganta

Nici ocaziile formale nu ies din sfera rochiei albe elegante, extrem de potrivita pentru acest gen de evenimente.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare