Pentru ea

#tendinte #stil feminin #toamna #tendinte toamna 2013

7 obiecte vestimentare indispensabile toamna aceasta

Fiecare anotimp vine cu schimbarile sale, atat in ceea ce priveste temperaturile, cat si in ceea ce priveste moda si tendintele. Toamna aceasta revin in forta culorile vii, carourile si trenciurile in nuante puternice. Iata cateva obiecte vestimentare care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba toamna aceasta:


1. Pantalonii punk in carouri

Carourile sunt in mare voga toamna aceasta. La fel si pantalonii trei sferturi, in stil punk. Combinate, aceste doua tendinte iti vor crea outfitul perfect pentru toamna 2013. Daca le asortezi cu o pereche de pantofi josi, barbatesti, te vei incadra perfect in tindintele sezonului rece.


2. Trenciul roz

Designerii incearca cu orice pret sa alunge monotonia toamna aceasta. De aceea ei propun haine in culori vii, care sa emane optimism si voie buna. Toamna aceasta, din dulapul tau nu trebuie sa lipseasca nici trenciul roz, pe care, bineinteles, il poti purta si in zilele mai blande de iarna.


3. Gecile de motociclist de casmir

Toamna aceasta se anunta una sport-eleganta. Asa ca nu ezita sa faci diverse combinatii intre aceste doua stiluri vestimentare total diferite.


4. Topurile accesorizate

Un simplu top accesorizat poate sa iti scoata in evidenta intreaga tinuta. Bluzele cu paiete, tinte sau margele in jurul gatului sunt vedete toamna aceasta. Le poti purta atat cu jeansi, cat si cu o fusta creion eleganta. Versatilitatea lor este uimitoare.


5. Puloverele statement

Tinutele toamnei 2013 se caracterizeaza prin opulenta. Puloverele statement, cu modele incarcate, sunt in voga in acest anotimp. Merg de minune atat cu jeansi simpli, cat si cu fuste elegante, cu imprimeuri.


6. Rapsodia albastra de toamna

Albastrul electric sparge monotonia in aceasta toamna. Achizitioneaza-ti cat mai multe obiecte vestimentare in aceasta nuanta daca vrei sa ai un look indraznet si optimist.


7. Botinele

Botinele sunt incaltamintea perfecta pentru toamna. Sunt sic, comode si merg de minune la orice tip de vestimentatie. Fie ca adopti o tinuta casual ori una eleganta, botinele se asorteaza perfect cu acestea.



Sursa foto: allaboutyou.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare